Siguranța la locul de muncă este principalul lucru pe care un angajator trebuie să îl asigure întreg personalului pe care îl are în subordine. Pentru ca responsabilitățile aferente să fie cât se poate de clare, legea reglementează foarte bine acest lucru, prin obligații și condiții care trebuie respectate cu strictețe.

Dacă ești în căutarea unei firme de protectia muncii in Bucuresti care să te ajute pe acest plan, Outstand Safety Solutions te întâmpină cu un portofoliu vast de servicii prin care să garantezi un cadru de lucru cât se poate de sigur, conform legislației în vigoare!

De ce ai nevoie să colaborezi cu o firmă de protecția muncii?

Legea este foarte strictă cu privire la măsurile ce trebuie luate pentru a garanta un mediu optim desfășurării activității profesionale, lipsit de riscuri, orice derapaj de la normele de protecția muncii fiind aspru sancționat. Cu toate acestea, oferă angajatorilor posibilitatea de a internaliza toate serviciile de siguranță, securitate și protecție, monitorizând îndeaproape respectarea acestora prin controale ITM periodice.

Riscul apare în cazul în care persoanele desemnate cu această responsabilitate sunt pregătite insuficient pentru a-i face față. Amplitudinea reglementărilor și modificările legale periodice face foarte susceptibilă înregistrarea unor erori de aplicabilitate. Pentru a evita astfel de probleme, soluția optimă se dovedește colaborarea cu o echipă de profesioniști experimentați în tot ceea ce înseamnă măsuri de siguranță la locul de muncă, asigurând respectarea întocmai a legii.

Ce servicii îți oferă Outstand?

Outstand Safety Solutions este unul dintre cele mai sonore nume de firme de protecția muncii din țară, cu peste 15 ani de experiență și sute de proiecte derulate cu succes. Portofoliul de servicii pus la dispoziție include Securitate și sănătate în muncă (Protectia Muncii); PSI SU – Organizarea apărării împotriva incendiilor și Situații de urgență; Resurse Umane; Medicina muncii; Evaluări de riscuri; ISCIR – RSVTI; Regimul angajaților străini în România, Cursuri de prim ajutor și nu numai. Poți opta pentru oricare ramură, individual sau în pachete personalizate după nevoile companiei tale, pentru rezultate satisfăcătoare.

Citeste si:
Metodele eficiente de securitate la care să apelezi pentru casa ta
Metodele eficiente de...

De ce să alegi Outstand ca firmă de protecția muncii pentru compania ta

Ajutorul de specialitate este întotdeauna binevenit, mai ales în cazul companiilor mari, cu un număr ridicat de angajați. Outstand se remarcă în domeniu prin nenumărate avantaje pe care le reflectă asupra fiecărei colaborări pe care o desfășoară.

Experiența vastă în domeniu este un atu suprem de care te vei bucura la fiecare pas. În perioada lungă de activitate, Outstand s-a întâlnit cu tot felul de probleme în diferite industrii, soluționându–le cu succes și stabilind planuri de acțiune eficiente.

Echipa de profesioniști dedicați se remarcă prin profesionalism și promptitudine în dezvoltarea și implementarea tuturor soluțiilor de sporire a siguranței în cadrul companiei tale. Te bucuri de fiecare dată de soluții adaptate nevoilor tale, atât din punct de vedere practic, cât și financiar, în așa fel încât să minimizezi orice risc sau daună ce ar putea fi înregistrată.

Citeste si:
Importanța vizierelor de protecție pentru siguranța angajaților
Importanța vizierelor de...

Respectarea în totalitate a legii este un aspect foarte important de care te bucuri din prima secundă de la implementarea planului de lucru cu Outstand. Ești la curent cu modificările, respecți toate normele de protecția muncii și eviți astfel sancțiuni serioase. La Outstand eviți birocrația pentru accesarea serviciilor de protecția muncii, așa că intri pe site, completezi formularul cu datele solicitate și aștepți ca un membru al echipei să te contacteze pentru a stabili împreună toate detaliile colaborării, adaptate la cerințele și nevoile firmei tale.

Outstand Safety Solutions - secretul pentru o activitate profesională sigură, lipsită de riscuri sau pericole!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Iulie 2023 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.