Confortul nu trebuie să fie sinonim cu plictisitor sau neglijent. De obicei, oamenii cred că ținutele confortabile sunt pentru a lenevi prin casă sau pentru a merge la sală. Dar dacă stilul tău înclină mai mult spre chic decât spre athleisure, crezi sau nu, poți fi în continuare în zona ta de confort fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul tău! Cheia constă în găsirea echilibrului potrivit între stil și caracterul practic. Fie că ai nevoie de ținute de călătorie sau de piese la modă și comode pentru activitățile de zi cu zi, mai jos vei descoperi cum să arăți chic în haine confortabile.

Cum să arăți bine în haine confortabile

Este important să găsești un echilibru între a arăta prea casual și a arăta șic atunci când porți haine confortabile de pe https://answear.ro/m/columbia. Nu te îmbrăca prea elegant pentru întâlnirea casual, dar nici nu purta haine neglijente.

Iată câteva sfaturi:


  • Ar trebui să alegi haine care îți vin bine și care te reprezintă;


  • Completează ținuta cu accesorii;


  • Nu te abate de la stilurile clasice. Este greu să dai greș cu blugi, tricouri, adidași și o geacă


Cum încorporează gecile ținuta ta confortabilă

Dacă ai un stil de viață activ și dorești să te îmbraci confortabil și elegant, gecile pot fi o piesă vestimentară versatilă și practică. Gecile pot adăuga un plus de stil și pot asigura protecție împotriva vremii reci. Iată cum poți alege și combina geci și geci de piele pe https://answear.ro/h/geci-de-piele-dama pentru un look activ și elegant:


  • Geci sport


Pentru activități în aer liber sau pentru un stil casual și relaxat, poți opta pentru geci Columbia dama pe Answear.ro fabricate din materiale rezistente și ușor de întreținut. Acestea oferă o bună protecție împotriva vântului și a ploii ușoare, iar multe dintre ele au buzunare practice pentru a-ți ține obiectele personale. Le poți asorta cu pantaloni sport, colanți sau jeans pentru un look confortabil și casual;


  • Geci de piele


Pentru un stil mai elegant și rafinat, gecile de piele pot fi o alegere excelentă. Acestea adaugă un aer cool și sofisticat ținutei tale. Optează pentru o geacă de piele într-un croi simplu și clasic, care să se potrivească bine pe umeri și să aibă o lungime potrivită pentru înălțimea ta. Poți alege între variantele clasice, precum geaca de piele neagră, sau să încerci nuanțe mai îndrăznețe, cum ar fi maro sau burgundy. Combina geaca de piele cu blugi, pantaloni de piele sau chiar rochii pentru a crea un contrast interesant între stilul rocker și eleganța feminină.

Citeste si:
Cum să ai un stil de viață sănătos. Sfaturi practice
Cum să ai un stil de viață...

Indiferent de tipul de geacă pe care îl alegi, asigură-te că aceasta are o mărime potrivită și că îți oferă confort și libertate de mișcare. Este important să ai grijă de geaca ta pentru a o menține într-o formă bună și pentru a-i prelungi durata de viață. Respectă instrucțiunile de îngrijire specificate pe etichetă și evită expunerea excesivă la soare sau contactul cu substanțe chimice care pot deteriora materialul.

Alege îmbrăcămintea casual potrivită pentru tine

Îmbrăcămintea casual este o modalitate excelentă de a-ți exprima stilul personal și de a te simți confortabil în același timp. Există multe tipuri diferite de îmbrăcăminte casual, dar este important să alegeți piese care se potrivesc personalității și stilului tău de viață.

Citeste si:
5 sfaturi valabile pentru oricine își dorește un stil de viață mai...
5 sfaturi valabile pentru...

De exemplu, dacă ești o persoană ocupată căreia îi place să rămână activă, poate dorești să alegi haine casual care sunt confortabile și în care te poți mișca ușor. În același timp, vrei să îți fie și cald.

De asemenea, este important să iei în considerare ocazia pentru care vei purta haine casual. De exemplu, blugii, un tricou și o geacă sunt perfecte pentru o zi de ieșit în oraș.

Cel mai bun mod de a alege hainele casual potrivite pentru tine este să experimentezi cu diferite stiluri și să vezi ce îți stă cel mai bine. Nu îți fie teamă să încerci ceva nou - ai putea fi surprins de cât de bine poți arăta în haine casual.

Astfel, pentru ținuta ta confortabilă, gecile pot fi piese cheie în garderoba ta activă. Alege modele și culori care se potrivesc stilului tău și completează-le cu alte piese vestimentare adecvate pentru a crea ținute confortabile și trendy.

Citeste si:
Cum să îți pregătești corpul să întâmpine sezonul rece
Cum să îți pregătești corpul...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2023 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.