Cu ce pantofi îți vei stiliza ținutele de vară? O întrebare ce pare simplă, dar de multe ori are un răspuns complicat. De aceea, am făcut o incursiune printre tendințele momentului pentru a-ți prezenta o listă cu cele mai dorite modele. Le găsești pe toate pe epantofi.ro.

Probabil cele mai iubite perechi de sneakerși ale anului 2023, adidas Samba și adidas Gazelle, au devenit unele dintre cele mai răspândite modele în stilul casual și streetwear. Fie că vorbim de celebrități, influenceri sau oameni simpli. Stiliștii adoră aceste modele și le găsesc mereu noi interpretări pentru street looks. Sunt ideale alături de outfit-uri lejere, dar și de blazere sau deux-piece. Nouă ne plac în combinație cu rochii midi și pantaloni scurți.

Sandalele flat din piele sunt confortabile și practice, particularitatea lor fiind că pot fi purtate în nenumărate variante: de la rochii mini și jeans, până la pantaloni de inspirație masculină și blazere. Alege un model din piele, în culoarea maro, pentru o notă în plus de eleganță. Nouă ne plac propunerile Patrizia Pepe , Birkenstock și UGG.

Mai departe, balerinii au invadat feed-urile de Instagram. Aceștia reprezintă soluții rapide de styling, fiind cel mai bun moment să achiziționezi o pereche pe care să o porți inclusiv la toamnă. Ai parte de o selecție vastă în propunerile Tommy Hilfiger și Michael Kors.

Un alt item care ne-a atras imediat atenția e reprezentat de pantofii cu toc și platformă. Aceștia pare că trăiesc o nouă epocă de aur, unde vara anului 2023 va fi cu siguranță momentul lor de glorie alături de rochii vaporoase, sexy, mini sau maxi. Aceștia aduc un plus de comoditate, pe lângă câțiva centimetrii în plus. Nu există loc de minimalism cu acest model – culorile tari și texturile metalice de la Kat Maconie sunt exact nota stilistică ce lipsea.

Nu în ultimul rând, loaferșii flat, stylish și soft, au devenit extrem de populari. În timp ce modelele chunky sunt pentru sezonul rece, optează acum pentru variante ușoare, din catifea sau piele întoarsă, cu talpă subțire. Găsești modele clasice în propunerile Gant și Gino Rossi.

Citeste si:
Pășește cu încredere în noul an!
Pășește cu încredere în noul an!

Descoperă brandurile tale preferate de genți și pantofi la un click distanță, pe www.epantofi.ro sau vizitează magazinul epantofi din București.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2023 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.