Copiii au ȋntotdeauna plӑcerea de a se juca, de a exprimenta, de a descoperi lumea și multiplele ei fațete. De aceea, costumele de carnaval sunt permanent atractive pentru copii și sunt adorate de fiecare datӑ. Astfel, dacӑ ai o fetițӑ și vrei sӑ o ajuți sӑ se simtӑ bine la o petrecere cu tematicӑ, atunci poți sӑ o lași sӑ aleagӑ unul dintre aceste costume speciale:

1. Dacӑ ai o fetițӑ care adorӑ pӑpușile Barbie, atunci poți sӑ ȋi cumperi un costum care sӑ o transforme ȋntr-o adevӑratӑ pӑpușicӑ

Orice fetițӑ este dornicӑ sӑ ȋmbrace o rochie care sӑ o transporte imediat ȋntr-o lume magicӑ, frumoasӑ, a pӑpușilor. Va dori sӑ vadӑ cum anume aratӑ ca o pӑpușӑ Barbie, frumoasӑ și delicatӑ, femininӑ și elegantӑ. Vei putea descoperi multiple costume de carnaval care vor avea un aspect ȋncȃntӑtor. Fetița ta se va simți ȋn centrul atenției ȋntr-un costum de tip pӑpușӑ sau ȋn oricare alt tip de model care sӑ o reprezinte.

2. Dacӑ vrei sӑ interpretezi un alt moment istoric, poți alege sӑ cumperi un costum de prințesӑ goticӑ, cu dantelӑ neagrӑ și mȃneci mari

Dacӑ vrei un costum care sӑ fie deosebit, care sӑ iasӑ ȋn evidențӑ, poți opta pentru o prințesӑ goticӑ. Acest tip de costum de carnaval este potrivit și pentru Halloween. Dacӑ alegi sӑ cumperi un costum de prințesӑ goticӑ pentru fetița ta, trebuie sӑ știi cӑ ea va fi impresionatӑ de mȃnecile largi și de detaliile din dantelӑ negrӑ. Ea va fi cu siguranțӑ cea care se va simți pusӑ ȋn valoare de acest tip de rochie specialӑ. Poți cumpӑra și anumite accesorii, precum bijuteriile care o vor ajuta sӑ fie magicӑ.

3. Un costum de pirat va fi perfect pentru fetița ta care adorӑ aventurile și marea

Poți alege un costum de tip pirat pentru copilul tӑu care adorӑ marea și orice poveste cu pirați. Vei reuși sӑ aduci și bucuria unor ȋntȃmplӑri de pe vapor sau vei putea sӑ ȋi transmiți dragostea pentru comori, aventuri pe insule ȋndepӑrtate, ori hӑrți și descoperiri noi.

4. Dacӑ fetița ta se gȃndește la poțiuni magice și la unicorni, atunci poți sӑ o transformi ȋntr-o vrӑjitoare

Uneori fetițele doresc sӑ fie prințese, iar alteori doresc sӑ fie vrӑjitoare, sӑ aibӑ un glob magic sau sӑ poarte o pӑlӑrie specificӑ, plinӑ de magie. Dacӑ fetița ta ar prefeta sӑ fie vrӑjitoare, poți sӑ ȋi cumperi un costum care sӑ fie reprezentativ. Vei descoperi pe site varianta care sӑ se potriveascӑ și care sӑ o aducӑ pe fetița ta ȋn lumea poveștilor cu bine și rӑu, cu magie și cu personaje mitologice.

Citeste si:
Ce marcă de bere sărbătorește 20 de ani în România. Celebrează 20...
Ce marcă de bere sărbătorește...

5. Minnie Mouse este o alegere perfectӑ pentru costumul oricӑrei fetițe care adorӑ personajul renumit de la Disney

Minnie Mouse este nelipsitӑ din orice tip de petrecere care folosește o tematicӑ de tip costum de carnaval. Minnie Mouse este adoratӑ de cӑtre fetițele mici și mai mari, ea fiind un simbol al desenelor animate.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2023 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.