Să schimbi învelitoarea de pe propria casă este un pas important, în privința căruia trebuie să ai mare grijă.

De exemplu, poți să investești în tabla faltuita de calitate, ce are o durată de viață de până la câteva zeci de ani. Aceasta este realizată din oțel inoxidabil și un aspect cu totul deosebit, care se pliază pe orice stil arhitectural ar avea locuința ta. Descoperă, însă, principalele avantaje de care te poți bucura!

Tabla faltuita dispune de un nivel sporit de maleabilitate

Unul dintre cele mai importante beneficii de care poți avea parte datorită tablei fălțuite este maleabilitatea sporită. Mai exact, acest produs este ușor de manevrat, mai ales în timpul montajului, ceea ce face mai ușoară aplicarea lui. În același timp, datorită modului în care este produsă, tabla poate fi montată în orice anotimp, singura condiție ce trebuie îndeplinită în timpul iernii este ca temperatura să nu fie mai joasă de minus 15 grade Celsius.

Ușor de montat cu ajutorul clemelor

Spre deosebire de celelalte produse de pe piață, tabla fălțuită se aplică doar cu ajutorul unor cleme speciale. Astfel, nu se utilizează deloc șuruburi sau cuie, care nu fac decât să perforeze învelitoarea. Datorită acestui aspect, tabla fălțuită este mult mai eficientă și mai rezistentă, mai ales în fața intemperiilor, precum vânturile puternice, ploile abundente sau zăpezile bogate.

Aplicabilă chiar și pe pante mici

Un alt detaliu, care transformă tabla fălțuită într-o alegere inspirată este acela că o poți aplica inclusiv pe pante foarte mici, de până la 3 – 4 grade. Așadar, dacă locuința ta are o formă ce nu îți permite să ai o pantă mai mare, nu trebuie să-ți faci griji. Totodată, dacă vrei un aspect cu totul aparte la nivelul casei, poți să aplici tablă și pe una dintre fațadele imobilului: rezultatul va fi întotdeauna spectaculos!

O gamă cromatică diversă

Din punct de vedere cromatic, poți alege din mai multe nuanțe, în funcție de design-ul pe care vrei să-l creionezi, dar și de modul în care arată ferestrele, ușa de la intrare sau gardul. De preferat este să optezi pentru o culoare cât mai simplă și mai elegantă, care să se preteze mai multor stiluri arhitecturale, pentru a-ți fi cât mai ușor să faci schimbări în exterior, dacă este cazul.

Un aspect estetic deosebit

Vizual, tabla fălțuită este una extrem de elegantă și plăcută. Astfel, te bucuri de un cămin aspectuos, la care te întorci de fiecare dată cu drag și care te îți oferă mereu senzația de bine pe care o cauți după fiecare zi obositoare la locul de muncă.

Întreținere facilă

Dacă îți faci griji în privința întreținerii tablei fălțuite, uită de acest detaliu. Este suficient să te asiguri în mod constant că îndepărtezi frunzele din jgheaburi, pentru ca apa să treacă foarte ușor și să se scurgă. Cât despre praf, natura te ajută, iar atunci când plouă, el este îndepărtat foarte ușor.

Comandă online tabla de care ai nevoie

Dacă vrei să economisești timp prețios și, totodată să primești direct la tine acasă tabla de calitate, pe care să o folosești drept învelitoare, este bine să știi că o poți comanda de pe Internet. Din confortul casei poți studia variantele pe care le ai, urmând ca apoi să primești acasă produsul pe care ți-l dorești.

Accesează Acopero.ro și găsești aici cea mai bună învelitoare. Orientându-te către tabla dublu faltuita, îți va fi foarte ușor să o montezi, dar și să te bucuri de calitate pe termen lung!

Date de contact:

Email: office@acopero.ro

Telefon: +40749266014


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2023 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.