Marți seara, 25 aprilie 2023, de la ora 19:00 va avea loc cea de-a patra conferință AUTENTIC la sala Dalles din București, cu titlul „NU SCHIMBI TU LUMEA! Cum se naște un cetățean?”. Invitatul dezbaterii este unul dintre cei mai iubiți dascăli din România, prof. univ. dr. Dumitru Bortun de la SNSPA.

Evenimentul este caritabil, banii obținuți din vânzarea biletelor fiind donați Asociației BookLand pentru renovarea școlilor rurale!

Prof. univ. dr. Dumitru Bortun a fost premiat de Alianța Națională a Organizațiilor Studenților din România – ANSOC cu titlul de Profesor Bologna, acordat dascălilor care „sunt apreciați de studenți, aduc plus de valoare educației din România și sunt modele pentru studenți”. De asemenea, domnul prof. univ. dr. Dumitru Bortun a fost decorat de președintele României cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler în semn de apreciere pentru contribuția importantă avută, de-a lungul întregii sale activități, la promovarea culturii și a identității naționale românești.

Biletele pot fi cumparate online pe https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/3943/nu-schimbi-tu-lumea-cum-se-naste-un-cetatean-sala-dalles-sala-dalles-bucuresti-25-aprilie-2023 sau de la:

1. Casa de bilete a Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o ora înainte de spectacole sâmbăta și duminica)

2. Casa de bilete a Sălii Dalles – B-dul Nicolae Bălcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)

Conferințele AUTENTIC s-au născut atât din dorința lui Costi Gogoneață, gazda podcastului AUTENTIC, de a-și întâlni față în față prietenii din comunitatea canalului de youtube, dar și pentru a cunoaște oameni interesați de valorile educației autentice. Întâlnirile vor continua până în luna iunie, inclusiv, în același spațiu, la Sala Dalles.

Citeste si:
GoTech World, cea mai mare expo-conferință a industriei IT din...
GoTech World, cea mai mare...

Asociația BookLand renovează școlile rurale mobilizând mediul de afaceri privat (care redirectioneaza 20% din impozitul pe profit/venit), autoritățile și comunitățile locale. În 3 ani, prin cele 67 scoli renovate, a reușit să acorde copiilor din satele României o șansă reală la o educație de calitate. Adio igrasie și mucegai, băncute rupte, uși/ferestre/pardoseli deteriorate, acoperișuri și tavane prin care plouă, curți pline de noroi, sobe în sălile de clasă și WC în spatele scolii! În plus, Întâlnirile BookLand Evolution facilitează tinerilor dialogul cu varii personalități, Taberele Coolturale BookLand le oferă un mix echilibrat de informație & distracție, iar materialele educaționale le răspund întrebărilor care-i frământă. Din 2023 demarează construcția primului Campus Preuniversitar Profesional în sistem Dual din mediul rural cu scopul de a forma specialiștii de care România are atâta nevoie în producție și servicii.

Citeste si:
A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023
A patra conferință Autentic...

Mai multe detalii despre Asociația BookLand pe site-ul https://book-land.ro/


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.