Când vine vorba de modă, previziunile sunt întotdeauna dificile. Așadar, ce va fi în vogă în primăvara anului 2023? Potrivit experților, încălțămintea pentru femei va fi dominată de platforme și încălțăminte comodă, cu aspect fabulos. De la platforme la adidași versatili, există o varietate de opțiuni de încălțăminte pentru femei care vor fi populare în această perioadă și îți vor stiliza outfiturile.

Pantofi cu platformă pentru un look elevat

Șic și eleganți, pantofii cu platformă sunt un must-have pentru orice femeie cu stil. Această încălțăminte cu toc înalt este caracterizată de o talpă cu platformă și un toc care iese în evidență. Acestea îți ridică look-ul prin faptul că îți oferă un plus de înălțime, oferindu-ți în același timp posibilitatea de a crea o ținută cu stil. Pantofii cu platformă vin într-o varietate de stiluri și materiale. De la platforme groase cu tocuri super chunky, la tocuri delicate kitten, vei găsi perechea perfectă pentru tine. Fie că ești în căutarea unui pantof cu platformă clasic sau a unui pantof cu sclipici care să te facă să te remarci, cu siguranță va exista un model care să se potrivească nevoilor și stilului tău.

Strecoară în garderobă niște mocasini statement

Știm cu toții că pantofii pot transforma o ținută, așa că nu e de mirare că oamenii sunt pasionați de găsirea perechii perfecte. Să strecori niște mocasini statement în garderoba ta este o modalitate perfectă de a-ți ridica instantaneu look-ul. Alege ceva clasic și șic pentru un look minimalist sau optează pentru o pereche de mocasini groși pentru un pic de rafinament în outiftul tău.

Adidași îndrăzneți pentru un look relaxat

Dacă ești în căutarea unei noi perechi de adidași pe care să o adaugi la colecția ta, adidașii multicolori cu talpă groasă sunt un must-have. Aceștia sunt o alegere clasică pentru oricine iubește să își îmbrace look-ul cu un plus de eleganță. Sunt disponibili într-o varietate de culori și materiale, astfel încât să găsești ceva care să se potrivească stilului tău personal. În plus, au un aspect retro datorită designului clasic și construcției durabile.

Citeste si:
Pășește cu încredere în noul an!
Pășește cu încredere în noul an!

Creează o declarație de stil cu modele strălucitoare și imprimeuri în carouri

Piesele de încălțăminte nu au fost niciodată mai puternice. Nu numai că pantofii sunt o piesă de bază în modă, dar sunt și o modalitate excelentă de a face o declarație îndrăzneață. De la modele și culori îndrăznețe la materiale neașteptate, nu ducem lipsă de modalități de a ieși în evidență. O pereche de pantofi cu tocuri în culori strălucitoare, asortați cu o rochie sau un top cu model pentru un aspect atrăgător care îți va ridica instantaneu ansamblul.

De asemenea, cizmele de cowboy în nuanțe neon, metalice, sunt și ele o modalitate sigură de a transforma orice ținută. Fie că optezi pentru o atmosferă sofisticată sau pentru un look mai casual, aceste încălțări vor arăta întotdeauna chic și în tendințe. Cu toții adorăm imprimeurile în carouri, deoarece adaugă textură și dimensiune oricărei ținute. Carourile în culori neutre precum alb și negru, oferă iluzia de profunzime și interes fără ca ținuta să fie prea încărcată sau stridentă.

Citeste si:
Cum să îți detoxifiezi organismul în mod natural primăvara
Cum să îți detoxifiezi...

Dacă ești în căutarea unui model de încălțăminte elegantă și confortabilă, care să fie la modă în această primăvară, vei dori să verifici unele dintre cele mai recente oferte ale mărcilor de incaltaminte pentru femei. De la branduri de designer high-end la opțiuni accesibile, există un model de pantofi pentru fiecare pasionată de modă. Pornește la cumpărături astăzi și vezi ce pantofi vei alege în această primăvară.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.