Colecțiile de Crăciun de la Reserved au fost concepute cu gândul de a se plia perfect pe o varietate de activități specifice sezonului. De la ocazii și evenimente speciale care necesită o ținută formală și elegantă, până la momentele de relaxare și timp liber petrecute alături de familie. Dat fiind faptul că laitmotivul Crăciunului este reuniunea mai multor generații, și colecțiile înglobează o gamă de articole vestimentare ideale pentru toată lumea, indiferent de vârstă.

ChristmasMood, evocă decorațiunile, culorile și formele regăsite în tradițiile poloneze. Această primă colecție capsulă pune accentul pe texturile bogate precum jacquard-ul tridimensional, catifeaua moale sau tafta, și detaliile atrăgătoare (aplicații din mărgele și cristale, broderii tematice sau pliuri). Secțiunea dedicată femeilor cuprinde rochii cu lungimi diversificate, cu mâneci lungi sau brațe revelatoare. Există și seturi jacquard, un costum clasic, o fustă tip bauble și cămăși încrețite, toate alături de o multitudine de accesorii (gulere, bentițe pentru cap sau topuri bralette din plasă). Culorile care predomină sunt roșu saturat, verde sticlă, negru, alb cu adaos de aur și argintiu.

Articolele vestimentare dedicate bărbaților din colecția ChristmasMood au o gamă similară de culori, însă cu o tentă mai închisă. Printre hainele cele mai râvnite se regăsesc un costum din catifea în carouri, cămăși, pulovere jacquard cu imprimeu de vâsc sau steluțe, dar și pulovere cu 80% lână. Diversitatea texturilor este prezentă și aici - tricoturi catifelate, jacquard înflorit și intersia.

Când vine vorba de articolele dedicate fetelor, colecția ChristmasMood aduce în prim-plan cămăși albe asortate cu gulere rotunde și diferite fuste sau pantaloni, rochii catifelate și balerini cu funde. Băieților le este concepută o mini-versiune a pieselor masculine, printre care un costum în carouri, care în loc de jachetă are o vestă mult mai confortabilă - ideală pentru Cina de Crăciun sau despachetarea cadourilor.

Cea de-a doua colecție capsulă, Frostyland, a fost creată pentru cei care de abia au așteptat sezonul activităților de iarnă. De la plimbările lungi prin târgurile de Crăciun, până la turele interminabile de ski de pe pârtie. Aici este predominant un stil nordic, unde eleganța și stilul casual fac front comun. Printre articolele feminine se regăsesc jachete matlasate cu glugă, paltoane din imitație de shearling și rochii cu bretele sau mâneci lungi, rochii cu paiete și volane, împreună cu o selecție de tricotaje moi, cu modele. Colecția vine însoțită de accesorii în culori pastelate precum: o geantă mică și rotundă, o cagulă, o șapcă cu inserții din blană artificială și mănuși. De asemenea, la nivel de încălțăminte, predomină cizmele peste genunchi, pantofii cu platformă și cizmele clasice pentru zăpadă.

Citeste si:
Iubirea vine de Crăciun la Reserved
Iubirea vine de Crăciun la...

Articolele masculine au în centrul atenției puloverele tip ugly sweaters, ce vor atrage în mod cert atenția. Mai mult, în locul motivelor specifice Crăciunului, acestea au parte de un twist - împrumutând detalii din ski sau snowboarding, cu siluete sportive afișate într-o zonă muntoasă acoperită de zăpadă. Pe lângă asta, colecția se bucură de o gamă largă de pantaloni cargo confortabili, blugi sau salopete din jerseu, dar și pulovere și tricouri simple. Nu în ultimul rând, îmbrăcămintea pentru exterior include o jachetă matlasată și o jachetă fleece în două culori. Accesoriile scot în evidență estetica nordică a colecției Frostyland, combinând motivele alb-negru și bleumarin pe pălării cu pompoane și eșarfe.

Citeste si:
O celulă teroristă islamistă a planificat atacuri asupra...
O celulă teroristă islamistă...

Colecția outdoor pentru copii combină motivele festive cu cele de ski: peisaje din țesătură jacquard pe pulovere, însoțite de vârfuri de munte încropite din lână și brazi de Crăciun sau fulgi de zăpadă. Paleta de culori pentru băieți este bleumarin, negru și alb, iar pentru fete este alb murdar, roz trandafiriu și verde închis. Accesoriile pentru această categorie sunt reprezentate de șepci matlasate sau tricotate, eșarfe tip tub, mănuși și cizme izolante.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2022 - 05 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.