Tangibilă? Intangibilă? Căluzitoare? Laura Ionescu ne dezvăluie propriul ei limbaj sub îndrumarea luminii în cadrul Expoziției de Pictură “Arc peste timp”. Joi, începând cu ora 19, la Londohome (București, Str. David Praporgescu 31)

Tăioasă ori brutală, fiecare săgeată de lumină lasă o nouă amprentă a unei povești, un nou tablou, o infățisare a unei amintiri vechi. Culorile acide marchează granița estetică dintre expresionism si fauvism ca o completare a durității emoțiilor interioare.
Fie că abstracționează prin simboluri sau siluete, Laura se picteză pe sine în cautarea propriului ei adevăr. Artista face un salt educațional și artistic între

România și Franța, cumulând o experiență relevantă în ambele direcții.
Imagine de inserat aici:

Astfel, nu se pune problema de lumi fantastice, stări de visare sau un suprearealism epuizat. Ci artista ne invită să-I descifrăm limbajul de o sinceritate covârșitoare.

Suntem martorii unei colecții contemporane de artă contemplativă care, asemenea luminii, ne poate ridica intrebări despre noi în raport cu propriile suflete.

(Scenograf, Marian Văsii)

În deschidere vor cânta live în ritmuri de jazz & blues două voci puternice, „bune de pus pe rană”:
Anadi (Diana Oprea de la iUmor – https://www.youtube.com/@anadi3940) și Cristina Pleșa (actrița & vocal la trupaDECE – https://www.youtube.com/@trupadece6285)

Acolo unde timpul nu mai e de pierdut, cele două voci ne vor încânta seara cu farmecul lor invitându-ne să trăim prezentul.

Un altfel de studiu despre refracția luminii.

Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/events/s/expozitia-de-pictura-arc-peste/692587518949258/


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.