Iarna poate fi un anotimp lung, rece și întunecat. Odată cu creșterea costului energiei electrice, devine din ce în ce mai important să găsești noi modalități de a scădea costurile energetice lunare. Din fericire, dacă ai cel puțin o baterie solara, îți poți ține simultan mai multe dispozitive la încărcat, pe o perioadă mai îndelugată de timp, fără să îți fie afectate așa de tare facturile pe timpul iernii.

Majoritatea persoanelor care folosesc baterii solare în lunile de iarnă spun că le preferă pe acestea, față de alte forme de stocare a energiei. Deși sunt suficient de mici și nu ocupă mult spațiu, totuși ele reușesc să stocheze suficient curent pentru încărcări repetate ale gadget-urilor pe care le dețin în locuință. Ele îți permit să stochezi energia solară în timpul zilei și să o utilizezi noaptea sau în zilele înnorate.

Bateriile externe solare pot avea diferite dimensiuni. Unele modele au mai multe porturi decât altele, ceea ce poate fi de ajutor dacă trebuie să încarci mai multe dispozitive simultan. De asemenea, ele sunt excelente în situațiile de urgență când nu ai acces la electricitate.

Bateriile solare portabile sunt convenabile

Lucrează comod de acasă, sau de la birou! Nu trebuie să îți faci griji că nu ai priză în apropiere dacă rămâi fără baterie. Dacă ai o baterie solară, rămâi conectat, indiferent de locul în care te afli. Bateriile solare portabile sunt o modalitate excelentă de a încărca dispozitive mici, cum ar fi telefoanele mobile, laptopurile, tabletele, ceasurile și multe altele.

Bateriile externe solare te ajută în cazul întreruperilor de curent

Bateriile solare pot alimenta cu energie atunci când se întrerupe curentul. Ele oferă o sursă constantă de energie care îți poate menține dispozitivele în siguranță, chiar și atunci când rețeaua se defectează.

Fă-ți casa mai eco-friendly cu baterii externe solare

O baterie solară este o modalitate excelentă de a îți face casa mai ecologică. Dacă ești în căutarea unei modalități de a îți reduce amprenta de carbon, ia în considerare utilizarea acestor tipuri de baterii pentru alimentarea dispozitivelor tale.

Atunci când ne gândim la protejarea mediului, bateriile externe solare poate nu sunt primul lucru care ne vine în minte. Dar milioane de astfel de unități sunt produse în fiecare an și pot avea un impact pozitiv atât asupra mediului, cât și asupra facturilor tale de energie electrică. Folosind una în loc să conectezi dispozitivele direct la priză, poți prelungi durata de viață a unui dispozitiv, economisind energie electrică și bani! Bateriile solare protejează, de asemenea, dispozitivele împotriva întreruperilor electrice.

Citeste si:
Creditul de tip amanet auto - definiție, condiții și avantaje
Creditul de tip amanet auto -...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.