De la masa festivă, plină de preparate delicioase și băuturi bune, până la decorațiuni speciale, adu magia zilei de Crăciun în casa ta!

Sezonul Black Friday încă nu s-a terminat și toată lumea profită de prețurile reduse. Crăciunul, crezi sau nu, nu este chiar atât de departe, de aceea site-ul web de băuturi alcooldiscount.ro pregătește deja campania de Crăciun, perioada pe care toată lumea o iubește.

Începe goana după cadourile de Crăciun

Simți deja acel miros specific al Crăciunului? Crăciunul parcă bate la ușă și asta înseamnă că începe și goana după cadouri. Dar nu-ți face deloc griji, pentru că alcooldiscount.ro anticipează asta și te ajută să faci achiziții ieftine. Prin urmare, ar trebui să îți faci deja lista și să adaugi la favorite băuturile preferate, ca mai apoi să le muți direct în coș și să beneficiezi de reduceri mari.

Alcool Discount nu ratează ocazia de a oferi promoții grozave de Crăciun

Nu-i așa că sună tentant? Pe alcooldiscount.ro, selecția de produse de Crăciun va fi incredibilă și va include atât băuturi spirtoase premium, cât și șampanii și vinuri. Poți alege dintr-o imensă varietate de vinuri diferențiate după tip (roșu, alb, roze, dulce, demidulce, sec etc.), whisky-uri (single malț, single barrel, blended, bourbon, scotch etc.) și nu numai. Vei avea la dispoziție o gamă largă de romuri, coniacuri, ginuri, vodcă, tequila, lichioruri sau brandy-uri la prețuri avantajoase, de la mărci exclusive.

Surprizele se țin lanț la Alcool Discount

Beneficiul numărul unu al campaniei de Crăciun pe care a pregătit-o alcooldiscount.ro este acela că oferă clienților posibilitatea de a putea achiziționa o mulțime de băuturi spirtoase și vinuri la reduceri atractive.

Cadouri pentru Crăciun, răsfăț pentru tine sau nevoia de a umple barul de acasă... fă-ți lista de achiziții, pentru că Alcool Discount va pregăti reduceri bune de tot la băuturi!

Anul acesta, cu Alcool Discount te vei încadra în buget, pentru că de Crăciun va avea reduceri pe bune la băuturi spirtoase și vinuri! Cele mai bune oferte te așteaptă!

Ia în calcul că s-ar putea să existe întârzieri în ceea ce privește livrarea comenzilor

Dacă te bazezi pe anumite băuturi, poate e mai bine să optezi pentru ridicarea gratuită din magazine a băuturilor comandate. Alcool Discount există și offline și are magazine în București, în zonele Tineretului, Tei și Veteranilor. Deci poți să comanzi liniștit băuturile de care ai nevoie și, ca să nu mai aștepți curierul, te duci tu și le iei din cel mai apropiat magazin. Nimic mai simplu!

Citeste si:
Cum te poate ajuta o campanie de advertoriale SEO?
Cum te poate ajuta o campanie...

Nu uita să fii amabil cu curierii!

Alcool Discount se străduiește să îți ofere cea mai bună experiență de cumpărare, dar în perioada sărbătorilor se confruntă cu un volum mare de comenzi, apeluri telefonice, email-uri și tot ce presupune acest eveniment. Dar să fii amabil cu curierii te va ajuta să economisești energie.

Cine nu cumpără, regretă! Rămâi aproape și fii primul care află care va fi perioada în care vei găsi promoții și reduceri exclusive de Crăciun!

Toate tipurile de băuturi spirtoase și vinuri sunt pe lista de Crăciun la Alcool Discount. Sigur va fi ceva și pe placul tău, deci e cazul să profiți de prețurile avantajoase, de rafturile virtuale pline cu cele mai râvnite produse și de experiența de cumpărare...ca să nu regreți mai târziu.

Citeste si:
Reduceri de până la 50% la cele mai iubite dispozitive beauty, de...
Reduceri de până la 50% la...

Între timp, abonează-te la newsletter și fii cu ochii pe rețelele de socializare Alcool Discount, ca să fii primul care află ce reduceri vor fi de Crăciun.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 07 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.