Odată cu trecerea timpului, nevoile și gusturile oamenilor s-au schimbat. Atât de mult, încât alegerea unui cadou a devenit o decizie grea de luat, deși pe piață regăsim o gamă largă de produse, pentru orice buget. Scopul unui dar este de a-i arăta celui ce îl primește că este apreciat și să îi aducă un zâmbet pe buze.

Cu cât avem mai multe opțiuni la dispoziție, cu atât devine mai grea alegerea unui cadou pentru o persoană apropiată. Pentru colegi și pentru alte categorii de persoane de care nu suntem foarte apropiați putem opta pentru un voucher cadou de la un centru comercial sau de la un magazin online ori o sticlă de băutură alcoolică. Însă, pentru persoanele apropiate nouă, alegerea cadoului se dovedește a fi un gest mult mai intim. Ne implicăm emoțional, ne dorim să-i surprindem cât mai plăcut posibil, ne așteptăm să ne fie ușor de ales pentru că îi cunoaștem gusturile, dar suntem adesea în dificultate.

Deși ne gândim că până la venirea sărbătorilor de iarnă mai avem destul timp pentru a cumpăra cadourile pentru cei apropiați, experiența ne arată că timpul zboară mai repede în această perioadă. Astfel, ar fi o decizie inspirată ca în acest an să fim mai organizați și să facem lucrurile din timp. Iată care ar fi câteva idei de cadou potrivite pentru persoanele aflate pe lista Moșului:

Idei de cadouri pentru bărbați:

Dacă este o persoană care poartă, conform trendului actual, o barbă deasă, nu vei da greș cu oferirea cadou a unor produse ingrijire barba. Chiar dacă nu cunoști prea multe detalii despre această categorie, poți primi recomandări la consultantul de vânzări sau din review-urile online ale celor ce au folosit produsele respective.

Cei ce iubesc să asculte muzică vor fi foarte încântați de o pereche de căști sau un soundbar. De regulă, există câteva companii producătoare de astfel de produse care oferă un raport imbatabil între calitate și preț. Pentru ca alegerea să fie mai ușoară, stabilirea bugetului în care dorim să ne încadrăm este primul și cel mai important aspect.

Iubitorii de tehnologie vor fi plăcut surprinși dacă vor primi un rucsac ce are un port USB de încărcare încorporat. Acesta este perfect pentru situațiile când telefonul, laptopul, tableta sau orice alt device rămâne fără baterie și nu există o priză disponibilă în apropiere. Ar fi bine să fie un produs cu un aspect casual elegant, putând fi purtat atât la ținute office pretențioase, cât și la cele sport.

Citeste si:
Suma medie pe care românii o cheltuie anual pe cadouri
Suma medie pe care românii o...

Idei de cadouri pentru femei:

Opțiunile de cadou pentru doamne au fost, dintotdeauna, mult mai multe decât cele pentru domni. Însă, cu cât există mai multe variante, cu atât decizia este îngreunată. În funcție de bugetul stabilit, un parfum este cadoul perfect pentru orice femeie. Important este să știi dacă persoana în cauză preferă mirosurile dulci, fresh sau cele puternice. În lipsa acestei informații, atenția poate fi mutată către bijuterii. Zilnic sau ocazional, orice femeie iubește să poarte podoabe. Din aur, din argint sau din alte materiale, cu pietre prețioase sau simple, bijuteriile sunt un cadou perfect pentru femei, indiferent de vârstă. Dacă pare un cadou prea greu de ales, o geantă de damă va fi cu siguranță un cadou practic și bine primit. Poate că este o poșetă de seară, de mici dimensiuni sau una de zi în care posesoarea să aibă la îndemână toate lucrurile de care are nevoie într-o zi. Pentru a putea fi purtată cu ușurință la mai multe ținute, aceasta poate avea o culoare neutră precum bej sau o non culoare ca negru.

Citeste si:
Idei de cadouri pentru femeile care apreciază eleganța și rafinamentul
Idei de cadouri pentru...

Oricare ar fi cadoul ales, acesta simbolizează faptul că ne pasă cu adevărat de persoana care îl va primi. Dincolo de obiect, vor rămâne amintirea întâlnirii și momentele frumoase petrecute împreună.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Octombrie 2022 - 07 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.