„Radio ZU vă iubește și vă multZUmește”, acesta este mesajul pe care l-au transmis Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan și Vlad Drăgulin, echipa Morning ZU, în prima zi de emisie din noul sezon de radio, ziua în care s-a anunțat, conform celor mai noi date de audiență*, că Radio ZU este oficial cel mai ascultat radio pe publicul comercial urban din România. De asemenea, conform aceluiași studiu, ZU rămâne radioul numărul 1 din București.

„PRIMA ZI DE RADIO LA PRIMUL RADIO 🙌🙏 #1 e @radiozuoficial. Azi au venit audiențele radio pentru mai-august 2022: Radio ZU rămâne radioul numărul 1 din București și, ce bucurie, este oficial cel mai ascultat radio pe publicul comercial urban din România. Vă multZUmim! Ce cadou frumos ne-ati făcut chiar în prima zi după vacanță, chiar de ziua lui @vlad.dragulin.official. Vă iubește și vă multZUmește #EchipaDeDragoste!”.

Valul II de audiență radio al anului 2022 confirmă, așadar, faptul că programele și proiectele Radio ZU ajung la sufletul oamenilor, din ce în ce mai mulți, care-l ascultă de deja aproape 14 ani.

Datele de audiență Radio ZU arată astfel:

În București, Radio ZU este lider de audiență cu 226.600 ascultători unici, înregistrând astfel o creștere cu 13%, față de valul anterior și se bucură de cel mai mare număr de ascultători unici din ultimele 4 valuri.

Retail jobs

Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din București și pe publicul comercial, cumulând cele mai multe sferturi de oră pe publicul comercial (18-49 ani). Radio ZU deține 11.4% din piață.

Radio ZU este lider de audiență cu 128.200 ascultători unici (București, public comercial). Față de valul anterior, crește cu +11% numărul ascultătorilor unici din categoria 18-49 ani.

La nivelul publicului comercial din urban, Radio ZU este lider absolut de audiență cu o medie de 857.000 ascultători unici. Radio ZU a atras cu +15% mai mulți ascultători unici raportat la valul anterior și cu +5% mai mulți ascultători față de valul similar din 2021.

La nivel național, Radio ZU este ascultat zilnic de 1.960.700 ascultători unici, ocupând astfel locul 2 în topul radiourilor și deține o cotă de piață de 9.8%. Față de valul anterior crește cu +7% numărul celor care au ales să asculte Radio ZU.

Citeste si:
Andreea Esca, prima reacție după ce Dan Negru a zis că ar vrea să...
Andreea Esca, prima reacție...

Interesul ascultătorilor față de programele ZU a crescut și în rândul publicului comercial 18-49 la nivel național. Radio ZU ocupă locul 2 la nivelul publicului comercial din România cu o medie de 1.359.800 ascultători unici - cel mai mare număr de ascultători unici din ultimele 4 valuri. Față de valul anterior, crește cu +12% numărul ascultătorilor unici 18-49 ani pentru Radio ZU.

Asemenea celor 14 ani de când, din prima zi de emisie și până astăzi, ZU este lider pe București, și anul acesta #EchipaDeDragoste plănuiește să aducă în fața ZUper comunității ZU cele mai COOL, interactive și emoționante campanii de radio.

Stai cu ochii și cu urechile pe ZU!

*****

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Citeste si:
De unde vine numele România. Explicațiile istoricilor
De unde vine numele România....

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.