„Radio ZU vă iubește și vă multZUmește”, acesta este mesajul pe care l-au transmis Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan și Vlad Drăgulin, echipa Morning ZU, în prima zi de emisie din noul sezon de radio, ziua în care s-a anunțat, conform celor mai noi date de audiență*, că Radio ZU este oficial cel mai ascultat radio pe publicul comercial urban din România. De asemenea, conform aceluiași studiu, ZU rămâne radioul numărul 1 din București.

„PRIMA ZI DE RADIO LA PRIMUL RADIO 🙌🙏 #1 e @radiozuoficial. Azi au venit audiențele radio pentru mai-august 2022: Radio ZU rămâne radioul numărul 1 din București și, ce bucurie, este oficial cel mai ascultat radio pe publicul comercial urban din România. Vă multZUmim! Ce cadou frumos ne-ati făcut chiar în prima zi după vacanță, chiar de ziua lui @vlad.dragulin.official. Vă iubește și vă multZUmește #EchipaDeDragoste!”.

Valul II de audiență radio al anului 2022 confirmă, așadar, faptul că programele și proiectele Radio ZU ajung la sufletul oamenilor, din ce în ce mai mulți, care-l ascultă de deja aproape 14 ani.

Datele de audiență Radio ZU arată astfel:

În București, Radio ZU este lider de audiență cu 226.600 ascultători unici, înregistrând astfel o creștere cu 13%, față de valul anterior și se bucură de cel mai mare număr de ascultători unici din ultimele 4 valuri.

Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din București și pe publicul comercial, cumulând cele mai multe sferturi de oră pe publicul comercial (18-49 ani). Radio ZU deține 11.4% din piață.

Radio ZU este lider de audiență cu 128.200 ascultători unici (București, public comercial). Față de valul anterior, crește cu +11% numărul ascultătorilor unici din categoria 18-49 ani.

La nivelul publicului comercial din urban, Radio ZU este lider absolut de audiență cu o medie de 857.000 ascultători unici. Radio ZU a atras cu +15% mai mulți ascultători unici raportat la valul anterior și cu +5% mai mulți ascultători față de valul similar din 2021.

La nivel național, Radio ZU este ascultat zilnic de 1.960.700 ascultători unici, ocupând astfel locul 2 în topul radiourilor și deține o cotă de piață de 9.8%. Față de valul anterior crește cu +7% numărul celor care au ales să asculte Radio ZU.

Citeste si:
Ce își dorește Oana Roman pentru fiica ei, după despărțirea de...
Ce își dorește Oana Roman...

Interesul ascultătorilor față de programele ZU a crescut și în rândul publicului comercial 18-49 la nivel național. Radio ZU ocupă locul 2 la nivelul publicului comercial din România cu o medie de 1.359.800 ascultători unici - cel mai mare număr de ascultători unici din ultimele 4 valuri. Față de valul anterior, crește cu +12% numărul ascultătorilor unici 18-49 ani pentru Radio ZU.

Asemenea celor 14 ani de când, din prima zi de emisie și până astăzi, ZU este lider pe București, și anul acesta #EchipaDeDragoste plănuiește să aducă în fața ZUper comunității ZU cele mai COOL, interactive și emoționante campanii de radio.

Stai cu ochii și cu urechile pe ZU!

*****

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Citeste si:
Morning ZU este singurul matinal de radio din România cu peste 1...
Morning ZU este singurul...

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.