Cele mai frumoase petreceri sunt acelea pe care ni le amintim după desertul ce a fost servit. Sau, cel puțin, nouă așa ne place să credem. Altfel, care ar fi motivul pentru care toți ne dorim un tort memorabil, care să ne reflecte personalitatea, preferințele sau hobby-urile noastre?

Fie că este vorba despre celebrarea unei anumite vârste sau despre marcarea unui anumit eveniment, torturile marca Mousserie sunt perfecte pentru voi. Ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate, realizăm produse ce au la bază veritabila ciocolată Valrhona, frișca naturală Elle&Vire, precum și alte materii prime a căror autenticitate este de necontestat. În plus, experiența chef-ilor cofetari ce fac parte din echipa noastră, împreună cu creativitatea nemărginită a clienților, susțin însuflețirea produselor dulci.

Activitatea și produsele noastre sunt descrise cel mai bine prin cuvântul artizanal. Pasiunea și dragostea sunt evidențiate prin fiecare prăjitură și tort pe care o/îl realizăm. Talentul și răbdarea decoratorilor noștri sunt nelimitate, uimind prin ingeniozitate cu fiecare comandă onorată. Astfel, în portofoliul Mousserie veți regăsi torturi decorate clasic, cu macarons și fructe proaspete sezoniere; torturi decorate cu figurine 3D, realizate manual, potrivite petrecerilor celor mici, care își doresc personalizarea torturilor prin reprezentări ale eroilor lor preferați sau ale personajelor mult îndrăgite; torturi cu decoruri din plante suculente sau flori naturale, elegante și spectaculoase.

Întreaga activitate a Atelierului nostru este centrată asupra compozițiilor de tip mousse, ușoare, fine și aerate. Produsele noastre sunt realizate conform tehnicilor clasice franțuzești, la care adăugăm cu măiestrie accente moderne, prin influența aromelor nebănuite ale Asiei, Americii de Sud și Europei.

Lista de produse pe care vi le propunem este una bogată, cuprinzând deserturi din toate categoriile – prăjituri și torturi, produse de patiserie, mini-prăjituri.

Prăjiturile și torturile sunt guvernate de diversitate și varietate. Aceștia sunt cei mai buni „prieteni” ai noștri și ne place să profităm de creativitatea noastră și de gusturile inedite pe care le transpunem în fiecare produs. Prin urmare, selecția de torturi este formată din 12 compoziții, unele cu accente de ciocolată, unele cu arome echilibrate și altele fresh și delicate. Fiecare dintre acestea poate fi regăsită și sub formă de prăjitură, reprezentând o gustare dulce și nevinovată pentru voi.

Citeste si:
Vizitatorii Muzeului în aer liber din Sibiu vor asista la...
Vizitatorii Muzeului în aer...

În plus, categoria torturilor cuprinde și torturile în formă de cifre, formate din blat de biscuite franțuzesc și creme cărora nu le veți putea rezista.

Produsele de patiserie sunt reprezentate de tartele cu mere sau cu lămâie, de celebrele eclere cu creme fine, de cheesecake-ul copt căruia îi adăugăm sos de vișine sau de căpșuni, de macarons perfecți, fiecare dintre ele realizate în totalitate în laboratorul nostru.

Mini-prăjiturile sunt elementele care alcătuiesc Candy Bar-urile. Sunt deserturile de tipul one-bite, potrivite evenimentelor importante din viețile voastre. Desigur, ele pot însemna și dorința unui accent dulce într-o zi aglomerată. Ne dorim ca deserturile pe care vi le propunem să vă încânte cu extraordinarul lor, în special atunci când sunteți acaparați de activitățile comune ale fiecărei zile.

Citeste si:
Un atelier de croitorie din Vaslui va confectiona masti de protectie
Un atelier de croitorie din...

Feedback-urile primite de la clienții noștri denotă interesul lor pentru produse autentice, echilibrate și calitative. Astfel, am creat această fereastră către La vie en mousse, pentru persoanele cărora le place să experimenteze bucuria unei vieți împlinite și a unui desert deosebit.

Și vă putem garanta un lucru sigur – este suficientă prima întâlnire cu produsele Mousserie, pentru a vă convinge că acesta este singurul gust pe care îl doriți să vă îndulcească.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.