Alegerea unui local pentru nuntă nu este una facilă, deoarece trebuie să ai în vedere mai multe aspecte: locația, numărul de invitați sau amenajarea. Iată care sunt cele mai apreciate locații de nuntă în București și împrejurimi.


  1. Casa Timiș


La doar o oră de mers cu mașina de București, în localitatea Chițorani, se află resortul Casa Timiș. Acesta este o locație perfectă pentru organizarea de evenimente, deoarece este situat suficient de aproape de oraș încât să nu pierzi mult timp pe drum, însă suficient de departe încât să te bucuri de intimitate și de o petrecere pe cinste alături de oamenii dragi.

Resortul îți pune la dispoziție un specialist în organizarea de evenimente, care te poate ajuta să alegi conceptul potrivit, meniurile delicioase și spațiul de desfășurare a evenimentului. Dacă îți dorești să organizezi nunta la Casa Timiș, trebuie să știi că poți să alegi închirierea terasei, a restaurantului sau poți opta pentru exclusivitatea întregului spațiu, dacă ai un număr mare de invitați.

Astfel, în cazul în care cauți o pensiune langa bucuresti unde sa ai posibilitatea sa organizezi o petrecere de lux, poți să apelezi cu încredere la Casa Timiș.


  1. Terra Events Hall


Situată în sectorul 3 în București, cu o capacitate de până la 600 de persoane, Terra Events Hall este o locație centrală, potrivită pentru organizarea unei nunți de lux.

Având un spațiu modern și generos, cu un concept arhitectural unic și multifuncțional, Terra Events Hall îți oferă posibilitatea de a-ți organiza nunta visurilor tale. De la scaune și fețe de masă, până la podeaua aderentă și înălțimea tavanului, totul este minuțios pus la punct pentru evenimente de vis.

Echipa de profesioniști pusă la dispoziție de Terra Events Hall te va ajuta să îți organizezi nunta după preferințele tale, bucurându-te în același timp de un spațiu luxos, impecabil.

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...


  1. Si Lounge


Așezată în mijlocul cartierului Pipera din București, locația Si Lounge este potrivită pentru tine dacă îți dorești o nuntă neconvențională. Si Lounge are o capacitate de aproximativ 300-400 de invitați și are disponibilă o locație atât exterioară, sub forma unei grădini cu un carusel deosebit în mijloc, cât și interioară, cu un design din cărămidă și beton expus cu schele la vedere.

Fiind un adevărat mix între modern și industrial, această locație este potrivită pentru nunțile deosebite care cu siguranță vor rămâne în amintirea invitaților timp îndelungat.


  1. The Wedding House


Aflată la 40 de kilometri de București, locația The Wedding House poate găzdui maxim 200 de persoane într-o curte generoasă care vine la pachet cu un ring de dans așezat sub cerul liber.

Citeste si:
Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului
Art Safari a deschis Muzeul...

Această locație este una cozy și este potrivită pentru nunțile intime, organizate cu prieteni dragi, gata să se distreze până în zorii dimineții. Punctele forte ale locației sunt grădina, piscina și pavilionul din lemn, însă acestea sunt doar câteva dintre avantajele organizării unei nunți aici.

Pentru a ușura procesul organizării nunții pentru miri, proprietarii locației The Wedding House pun la dispoziție o listă cu furnizorii lor de servicii preferați și de încredere.


  1. Treehouse Cosoba


O altă locație superbă, situată la 26 de kilometri de București, în apropierea comunei Cosoba, se numește Treehouse Cosoba și are o capacitate cuprinsă între 50-300 de persoane.

Locația se află în aer liber, însă dacă îți dorești o ceremonie în interior, poți să optezi și pentru această posibilitate, deoarece proprietarii locației îți pot pune la dispoziție și un loc special pentru ceremonie.

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...

Zona de terasă a localului se află în jurul piscinei, pe un spațiu verde deschis ce poate fi utilizat în întregime și decorat cu elemente de design în funcție de preferințele tale. De asemenea, locația dispune de bucătărie proprie și îți pune la dispoziție o listă de firme de catering agreate.

Fie că preferi o locație în centrul orașului, fie că îți dorești să petreci în afara Bucureștiului, locația trebuie să îți ofere un sentiment de confort și siguranță, pentru a te putea bucura în totalitate de ziua nunții tale.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.