Victoria’s Secret lansează Bare Eau de Parfum, un nou parfum al brand-ului, care este creat special pentru tine.

Victoria's Secret a anunțat debutul Bare Eau de Parfum, un nou parfum care valorifică puterea individualității. Acesta scoate în evidență chimia dintre notele fine, pentru a crea astfel un miros unic pentru toți cei care îl poartă. Bare Eau de Parfum este realizat din materiale reciclate și ingrediente din surse responsabile. Acest parfum este o mărturie a simțului distinct al exprimării de sine, întărind misiunea continuă a brand-ului de a motiva toate femeile, indiferent de aparențele acestora. Bare Eau de Parfum celebrează corpul fiecăreia, fiind parfumul care devine al tău.

Campania a fost realizată de fotograful Zoe Ghertner și stilista Camilla Nickerson, având în centrul atenției femei diferite, unde talentul și personalitățile diverse le sunt celebrate. Sărbătorind autenticitatea în forma sa cea mai naturală, campania din spatele Bare Eau de Parfum prezintă femei incredibile, de la activiste sociale, la artiste și femei creative. Printre personalitățile din campanie, se numără: Abrielle Stedman, Cali Rand, Celeste Romero, Courtney Cool, Gabrielle Richardson și alte nume la fel de mari.

„Bare Eau de Parfum este cel mai intim parfum al nostru de până acum. Este vorba despre o încredere profundă care vine din cunoașterea sinelui tău autentic și celebrează individualitatea în forma sa cea mai naturală. Alegerea unui parfum este o experiență atât de personală, încât ne-am propus să creăm un parfum diferit, care poate fi atât identificabil, cât și unic pentru toți cei care îl poartă.” a declarat Kristen Lagoa, Vicepreședinte al Merchandising, Beauty and Accessories, Victoria’s Secret.

„Când am creat acest parfum, ne-am dorit să creăm ceva complet diferit – ceva care să transpună parfumul pe care toată lumea îl caută. Confortant, dar captivant, sensibil, dar senzual. Ideea a fost de a accentua frumusețea naturală a purtătorului fără a acoperi individualitatea lor unică”, au declarat Maeștri Parfumieri de la Symrise, Nathalie Benareau și Carlos Vinals.

Citeste si:
Care este parfumul care celebrează Valentine s Day într-un mod...
Care este parfumul care...

Bare Eau de Parfum este primul parfum de pe piață care utilizează Cryptosym, o nouă tehnologie care poate cripta formula parfumului. Acest lucru păstrează caracterul de noutate și îl protejează de la a fi replicat în viitor. Creat dintr-un amestec impecabil de mosc, parfumul se deschide cu o notă proaspătă dar efervescentă de mandarine din Madagascar, continuând cu o senzație de rouă și petale de violetă egipteană. Nu în ultimul rând, persistă prin baza cu tendințe de lemn de santal australian. Este cu adevărat cel mai personal parfum al Victoria’s Secret de până acum.

Dacă îți dorești să devii unică în adevăratul sens al cuvântului, poți descoperi parfumul unic Bare Eau de Parfum în magazinul Victoria's Secret din Băneasa Shopping City sau online pe www.victoriassecret.ro

Citeste si:
Cum să alegi un parfum cadou pentru cei dragi
Cum să alegi un parfum cadou...

Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.