Săptămâna care tocmai s-a încheiat este deja în spatele nostru, face parte din trecut... și noi ne pregătim pentru noi începuturi.

Rugăciunile săptămânii

Pe măsură ce începem această nouă săptămână, trebuie să învățăm să ne eliberăm de tot ce ni s-a întâmplat până acum, să ne concentrăm pe ceea ce este și să începem ziua de luni cu liniște în suflet, cu recunoștință și cu iubire în inimă.

Săptămâna care tocmai s-a încheiat este deja în spatele nostru, face parte din trecut... și noi ne pregătim pentru noi începuturi.

Rugăciunea zilei de luni

O nouă săptămână, o nouă șansă la viață, un nou capitol al vieții noastre.

Este momentul să începem această săptămână nouă cu o rugăciune. Acesta poate fi un obicei frumos care să ne ajute să intrăm în conexiune cu divinitatea, să ne detașăm de tot ce ni s-a întâmplat și să ne pregătim sufletele pentru un nou început.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.