Decizia de a alege un wedding planner pentru organizarea nunții tale este primul pas pentru a avea un eveniment așa cum ai visat.

În primul rând, un wedding planner are o perspectivă extinsă asupra unui eveniment de așa amploare și poate observa detalii care ție îți pot scăpa, iar în al doilea rând, te poate scuti de stresul suplimentar de a gestiona toate aspectele ce implică furnizorii pentru nuntă.

Care mai sunt alte motive pentru care e bine să angajezi un wedding planner înainte de marele eveniment?


  1. Designul și tematica nunții


Pentru multe cupluri, rolul de organizator de nunți se limitează la logistica necesară evenimentului. Dar mai mult decât atât, un organizator de nunți poate ajuta cuplul să aleagă tematica și culorile evenimentului, să aleagă decorațiuni, elemente de iluminat, să închirieze decorațiuni și să aleagă o estetică care să se potrivească întregului eveniment.

Avantajul cel mare este că ai parte de sfaturi avizate pentru a contura evenimentul exact așa cum ți-ai dorit.

Mai mult, alegerea culorilor și vestimentației pentru domnișoarele și cavalerii de onoare vor fi mult mai ușoare atunci când ai părerea unui expert care știe cele mai noi tendințe în materie.


  1. Medierea tensiunilor


Deși este un eveniment mult așteptat, o nuntă se poate dovedi și un motiv de stres. Și, ca orice situație stresantă, poate isca mici conflicte. În angrenajul organizării unei nunți sunt antrenate mai multe persoane: livratorii de flori, distribuitorii de băuturi și așa mai departe.

Aici este momentul când organizatorul de nunți își poate asuma anumite decizii discutate cu voi și poate gestiona eficient și rapid relația cu toți acești furnizori.

Citeste si:
5 motive pentru a alege închirierea auto pe termen lung
5 motive pentru a alege...


  1. Are grijă de invitați


Când va veni ziua nunții, organizatorul se va ocupa de toate aspectele care țin de bunăstarea invitaților. Se va ocupa de detaliile privind transportul, cazarea și recepția invitaților pentru ca voi să vă bucurați din plin de eveniment.

De asemenea, va fi mereu atent ca cei dragi să nu rateze momente cheie din ceremonie și eveniment. De la discursuri la tăierea tortului și dansul mirilor, wedding planner-ul se va asigura că familia este prezentă la fiecare pas.


  1. Vă va ajuta să stabiliți un buget


Bugetul unei nunți este printre cele mai importante puncte de pornire pentru organizarea unui eveniment de succes. Bugetul trebuie stabilit de la început și urmat întocmai. Un wedding planner vă va ajuta să puneți pe hârtie costurile reale ale nunții, va ține evidența bugetului și va avea grijă să negocieze astfel încât să nu îl depășiți. De asemenea, poate ține evidența avansurilor plătite pentru a se asigura că niciun termen limită nu va fi depășit.

Citeste si:
5 motive pentru a te muta într-un oraș universitar
5 motive pentru a te muta...


  1. Îți va salva timp


Este lesne de înțeles că un wedding planner te poate ajuta să economisești ore importante din timpul tău. Vei putea să îți canalizezi energia spre alte obiective atunci când wedding planner-ul se va ocupa de programări, gestiunea bugetului și alte aspecte organizatorice.

Tu vei putea astfel să aloci timp pentru a proba rochia de mireasă, pentru a testa coafura sau chiar organiza luna de miere.

Ba mai mult, se va asigura că totul merge ca la carte. Că mireasa, mirele și invitații se vor simți bine, că distribuitorii vor fi plătiți la timp și că toți partenerii implicați în organizarea nunții tale vor livra totul la timp.

Un wedding planner cu experiență va ști cum să anticipeze nevoile voastre de cuplu, va fi atent la nevoile tale și va fi implicat în rezolvarea lor fără stres.

Citeste si:
De ce mor subit tinerii sub 40 de ani. Motivele care duc la infarct...
De ce mor subit tinerii sub...

Tu vei alege un wedding planner pentru nunta ta?


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.