Simple, clasice, argintii sau aurii, mai retro sau mai originale… modelele de sandale cu toc sunt extrem de variate și sunt un veritabil must have ale verii care se pot adopta cu stil. Sunt cele mai șic și mai glamour alternative la bascheți, sunt feminine și sofisticate și pun cel mai bine silueta în valoare.

Cum se poartă sandalele cu toc?

Cele mai frumoase modele de sandale cu toc se pot purta cu aproape orice: cu o fustă sau cu o rochie pentru un efect simplu, dar șic, cu o pereche de pantaloni pentru a fi casul, dar elegantă în același timp, dar și cu o pereche de pantalonii scurți pentru a fi plină de clasă în serile de vară.

Sandalele cu toc se adaptează de minune tuturor stilurilor și modelelor de piese vestimentare și pun cel mai bine în valoare picioarele.

Dacă ar trebui să te sfătuim să alegi sau să porți un singur model de pantofi pentru această vară, aceștia ar fi fără doar și poate sandale cu toc de la magazinul CCC. Vei găsi aici numeroase modele de sandale cu toc, atât în magazinul online, cât și în cel fizic. Sunt modele simple, eficiente și se pot purta în orice situații.

Poartă modelele de sandale cu toc cu o pereche de pantaloni

Pentru a obține cel mai frumos look casual șic, fără prea multe bătăi de cap, optează pentru asocierea- blugi- sandale cu toc. Dacă vei purta sandalele cu toc cu perechea ta de blugi preferată, vei reuși să îți pui cel mai bine silueta în valoare.

O singură regulă de care să ții cont- mereu să eliberezi glezna. Sandalele cu bride confer foarte mult stil unei perechi de blugi cu o lungime 7/8. Dar, arată foarte bine și alturi de pantalonii tip țigaretă, o pereche de blugi boyfriend sau slim. Seara, poți crea cele mai frumoase combinații alături de o superbă salopetă.

Sandalele cu toc se pot purta și alături de o pereche de blugi mom sau evazați în cea mai frumoasă versiune casual. O bluză cu flori te va ajuta să ai cea mai frumoasă siluetă romantică, în timp ce o cămașă albă îți va conferi un look officewear perfect.

Citeste si:
Sandale cu toc mediu - perfecte pentru orice ocazie
Sandale cu toc mediu -...

Sandale cu toc alături de o fustă sau de rochie

Fie că vorbim despre o ieșire cu prietenele, fie că vorbim despre o nuntă mai șic, modelele elegante de sandale cu toc arată cel mai bine alături de fuste sau rochii.

Sandalele cu toc minimaliste merg de minune cu numeroase modele: rochia tip portofel, fusta evazată, rochia fluidă..

Sandalele cu toc se pot integra și celui mai confortabil look de seară

Pentru cel mai frumos look de seară de vară, alege sandale cu toc kitten heels, extrem de confortabile.

Poți alege să le porți cu o rochie albă sau de ce nu, cu o fustă mini. Sau, poți îndrăzni și un amestec de stil, mizând pe un costum cu pantalonii în stil mai masculin, cu un blazer foarte în tendințe. Vei obține astfel cel mai frumos look de femme fatale…

Perfecte pentru a pune cel mai bine în valoare o ținută, sandalele cu toc nu se poartă doar la ținutele elegante. În oraș, poți miza pe modelele cu toc mai mic sau mai gros pentru a maximiza confortul.

Citeste si:
Timp de iarnă petrecut alături de cei dragi în cea mai nouă campanie
Timp de iarnă petrecut...

Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.