Atunci când suntem într-un proces de redefinire a masei musculare, ne dorim să alegem cele mai bune și mai potrivite suplimente nutritive, care să ne fie un real ajutor în acest demers. De cele mai multe ori, deși avem bine întipărit în minte obiectivele pe care dorim să le atingem, ne este greu să facem cea mai bună alegere, tocmai pentru că nu cunoaștem detalii și informații care ar putea să ne convingă de acest lucru. În acest sens, este indicat să cerem sfatul profesioniștilor din acest domeniu, întrucât ei ne pot face recomandări sigure, potrivite pentru profilul și organismul nostru.

Dacă dorim să creștem masa musculară sau să o redefinim pentru o imagine de care să ne simțim mândri, dar și pentru o stare de bine perpetuă, atunci trebuie să știm că e important să folosim produse care să ne aducă beneficii reale în tot acest proces. Noi recomandăm proteina de zer ca ajutor principal atunci când vrem să creștem masa musculară. Un rol aparte îi revine alimentației, care trebuie să fie bogată din punct de vedere proteic, să aibă o cantitate echilibrată de carbohidrați și să fie săracă în grăsimi. Este necesar să creștem aportul proteic al dietei alimentare pentru a susține efortul fizic, dar și procesul de refacere a țesutului muscular, apelând la suplimentele nutritive dedicate, pe lângă sistemul de alimentație clasic. În acest caz, proteina de zer s-a dovedit a fi cea mai utilă și cu rezultate vizibile imediate, motiv pentru care și noi, la GYM Stack o recomandăm.

Mai mult, ON Whey Gold de la Optimum Nutrition este suplimentul nutritiv pe care îl recunoaștem ca fiind cel mai bun concentrat proteic, creat dintr-un amestec de izolat proteic din zer microfiltrat, concentrat proteic din zer ultrafiltrat și peptide hidrolizate din zer.

Ceea ce îi asigură notorietatea este faptul că el a fost premiat 13 ani consecutivi cu premiul pentru Suplimentul Anului Concentratul Proteic al Anului la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. În anul 2015, 100% Whey Gold Standard a câstigat și premiul pentru concentratul proteic cu cel mai bun gust, fiind preferatul iubitorilor noștri de fitness și wellbeing.

După cum bine știm, proteina de zer este cunoscută pentru calitatea ei de a se asimila rapid, fiind o sursă bogată în aminoacizi, care grăbesc procesul de refacere a țesutului muscular. Izolatul proteic din zer este cea mai pură formă de proteine din zer, ingredientul principal al 100% Whey Gold Standard. Hidrolizatul din zer este format prin divizarea proteinelor in forme foarte mici, numite peptide cu scopul de a fi asimilate rapid in organism, iar împreună cu izolatul proteic acestea sunt cele mai calitative forme de proteine din zer.

Citeste si:
Vanzarea concentratului de cupru al Cupru Min a esuat
Vanzarea concentratului de...

La GYM Stack te putem îndruma către cele mai bune suplimente nutritive, având o experiență bogată în acest sens și știind exact ce să recomandăm sportivilor noștri indiferent de obiectivele lor. Tocmai de aceea, fără doar și poate, datorită performanțelor obținute în cazul majorității utlilizatorilor, dar și pentru că este un concentrat proteic într-o formă ideală, care se asimilează rapid și cu un gust foarte plăcut, spunem cu mâna pe inimă că proteina Whey Gold este cea mai bună din această categorie de produse.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.