Atât cei care doresc să își renoveze locuința, cât și cei care își construiesc o casă nouă și sunt în căutare de calitate premium pentru sistemul de învelitoare, își pot îndrepta atenția către o soluție excelență din punct de vedere al durabilității și aspectului: tablă fălțuita. Această opțiune pentru acoperiș nu este potrivită doar pentru locuințe, ci și pentru clădirile istorice sau cele de patrimoniu, fiind o investiție pe termen foarte lung în siguranță și confort.

Pe lângă valoarea estetică pe care o adaugă unei clădiri, tablă fălțuita aduce numeroase alte beneficii practice. Și pentru că acoperișul este o investiție majoră, cu rol deosebit de important în asigurarea protecției și confortului, este necesar că pentru întregul sistem să fie alese produse de calitate superioară. În acest sens, tablă fălțuita de la RoofArt este o opțiune preferată de către specialiștii din domeniu, datorită avantajelor pe care le oferă.

Un produs versatil, care se adaptează particularităților acoperișului tău

Un prim avantaj al tablei fălțuite pentru acoperiș de la RoofArt este versatilitatea. Indiferent de particularitățile și de tipul acoperișului casei, poți alege această tablă fălțuita pentru sistemul de învelitoare, datorită faptului că se montează inclusiv pe acoperișuri cu pante foarte mici, care încep de la 5°. Totodată, tablă fălțuita de la RoofArt este potrivită și pentru acoperișuri cu înclinații mari.

Produsul nu se pretează doar utilizării că material de acoperire pentru sisteme de învelitoare, ci poate fi folosit inclusiv pentru fațadele verticale ale clădirilor.

Tablă fălțuita de la RoofArt se produce și montează la față locului de către echipe specializate

Tablă fălțuita se produce cu un utilaj specific direct la față locului, respectiv, pe șantier. Utilajul are rolul de a realiza profila produsul în fâșii lungi de tablă, gata pentru fălțuire. Mai departe, tablă fălțuita se montează prin îmbinarea panourilor fără a utiliza șuruburi. Concret, tablă trece printr-un procedeu numit fălțuire, iar panourile sunt prinse apoi de astereala cu cleme. În plus, tablă fălțuita de la RoofArt este extrem de maleabilă, ceea ce înseamnă că se va monta ușor chiar și pe acoperișuri cu forme complexe.

Citeste si:
[Video] Romania, inclusa pe tabla de joc "Monopoly Here and Now"
Video  Romania, inclusa pe...

Conform producătorului de oțel nordic din care este fabricată tablă pentru acoperișuri de la Roofart, SSAB, materialul poate fi fălțuit/ profilat în cele mai grele condiții de mediu, la temperaturi care pot ajunge până la -15°C.

Caracteristici tehnice unice, dovedite prin teste

Tablă fălțuita de la RoofArt este făcută din oțel scandinav pentru care producătorul SSAB garantează cu rezultate palpabile, obținute prin teste efectuate în cele mai neprielnice condiții climatice. Are o grosime de min. 0.60mm și un strat de zinc de 350g/mp. În afară rezistenței la vânt puternic, precipitații abundente și îngheț, tablă fălțuita RoofArt nu este afectată de acțiunea razelor solare, pe care le reflectă. Din această caracteristică rezultă un alt avantaj, anume reducerea energiei necesare pentru răcirea interiorului clădirii.

Citeste si:
"Menage a trois" intelectual: Joc de sah pentru trei jucatori
"Menage a trois" intelectual:...

Durabilitatea acestei table pentru acoperișuri este mult mai mare, comparativ cu produsele similare de pe piață. Dovadă constă în dilatarea termică redusă pe care o prezintă tablă la fluctuațiile de temperatura, care nu cauzează urme pronunțate de vălurire. În plus, tablă de la RoofArt rezistă la acțiunea factorilor mecanici și nu se zgârie cu ușurință.

Aceste caracteristici tehnici de excepție reprezintă motivele pentru care tablă fălțuita de la RoofArt beneficiază de garanții extinse din toate punctele de vedere: 60 de ani durata medie de exploatare, 40 de ani garanție anticoroziune și 30 de ani garanție pentru menținerea culorii.

Pentru informații complete referitoare la tablă faluita RoofArt și specificațiile sale tehnice, poți accesa site-ul companiei, acolo unde vei găși pe larg detalii despre acest produs, dar și despre alte soluții premium pentru acoperișuri. RoofArt oferă produse și servicii de cea mai înalta calitate pe piață din România și din Europa de peste 20 de ani, acordând atenție deplină fiecărui proiect, până în cele mai mici detalii.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.