Sunt aici pentru a rămâne în tendințe: cea mai nouă campanie epantofi.ro, dedicată sneakerșilor tip retro ne face să visăm la filmele americane din adolescență. În acest sezon, în centrul atenției se află pantofii sport de la brand-uri iconice precum New Balance, Guess, Saucony și Diadora.

Unul dintre trendurile pe care le putem observa astăzi este o nostalgie îndreptată către stilul anilor 70’, 80’ și 90’. Dorul pentru moda secolului XX se resimte și este vizibil de asemenea și în cazul pantofilor tip retro, sneakerșii de acest tip fiind una dintre cele mai căutate modele de pantofi sport în timpurile actuale.

Modelele disponible pe epantofi.ro sunt dovada clară a faptului că stilul retro este un clasic pe care nici timpul nu îl poate depăși.

Tennis shoes - albi, impecabili și agili sunt aliatul perfect pentru aproape orice tip de ținută. Poartă-i cu jeans, costume din două piese și mai ales rochii vaporoase.

Flouo mania - acești sneakers pentru stradă pun în evidență ținutele neutre și reprezintă pata de culoare de care ai nevoie în acest sezon. Alege culori precum galbenul, verdele și violetul. Diadora și Saucony au o ofertă generoasă de modele colorate.

Baskeți – este momentul să-i readuci în garderoba ta alături de pantaloni tip șalvari, shorts și mai ales costume de inspirație masculină.

„Design-ul potrivit e mereu cel care evocă emoție, indiferent de cât timp este făcut.”– mărturisește Emilia Kargol, Marketing Campaign Manager Epantofi Polonia.

Descoperă noile colecții de încălțăminte de la cele mai relevante branduri la un click distanță, pe epantofi.ro


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.