Ai ajuns în sfârșit în momentul în care ți-ai dat seama că partenerul tău sau partenera ta este persoana cu care vrei să împarți drumul în viață, toate momentele fericite, dar și pe cele mai puțin neplăcute. Ți-ai dat seama că legătura dintre voi este mai puternică decât o simplă relație și dorești să pecetluiești această conexiune printr-un inel de logodnă.

Alegerea inelului de logodnă este un moment important și poate deveni stresant și foarte emoționant în același timp. Te poți pierde în plaja largă de opțiuni pe care magazinele de bijuterii le pun la dispoziție, dar important este să rămâi la un plan bine stabilit dinainte. Așa că iată 5 sfaturi care te vor ajuta să alegi mai ușor inelul de logodnă pentru momentul unic din viața voastră.

1. Planifică bugetul

Bugetul pentru achiziția inelului de logodnă este primul aspect la care trebuie să te gândești. Resursa financiară îți va extinde sau îți va limita opțiunile de inel pe care le ai din toate punctele de vedere: tipul de metal utilizat pentru conceperea inelului, prezența sau neprezența diamantului etc.

Ca să-ți planifici bugetul mai ușor, poți să interesezi de prețul mediu pentru inele de logodnă, cercetând piața fizică și online. Mai mult, dacă ai prieteni care au trecut deja prin acest moment, poți cere o părere sinceră legată de cheltuielile lor pentru inelul de logodnă.

2. Găsește inelele de mărimea potrivită

Acest lucru poate fi unul dificil dacă vrei să creezi un moment supriză pentru partenera ta. Dacă nu ești sigur de dimensiunea inelului ca să nu rămână blocat pe deget sau să fie prea mare, poți cere ajutorul bijutierului. Îi poți oferi o serie de detalii privind statura partenerei tale, mărimea îmbrăcămintei sau îi poți arăta o poză pentru ca bijutierul să-și dea seama de conformația fizică a acesteia.

Odată identificate inelele cu mărimea potrivită, ai filtrat automat opțiunile vaste care ar fi devenit copleșitoare.

3. Ia în considerare locul ei de muncă, hobby-urile și stilul de viață

Dacă partenera ta are un loc de muncă manual, în care trebuie să-și folosească mâinile pentru diferite activități sau are hobby-uri și modalități de petrecere a timpului liber active (de exemplu olăritul sau sporturile extreme), aceste lucruri pot influența tipul de design pentru inelul de logodnă. În acest caz nu este indicat să alegi un inel prevăzut cu pietre ascuțite sau alte aplicații care se pot agăța sau încurca activitățile persoanei iubite.

Citeste si:
Inna și Deliric s-au logodit. Artista a postat o imagine cu inelul...
Inna și Deliric s-au logodit....

Inele de aur simple sau personalizate sunt o variantă ideală pentru orice context datorită frumuseții și filosofiei minimaliste pe care o pun în valoare. Poate crezi că alegerea inelului nu este atât de importantă având în vedere că trebuie să-l pună deoparte de fiecare dată când desfășoară o activitate cu mâinile, dar pentru persoana iubită acest inel este prețios din punct de vedere afectiv.

Inelul de logodnă reprezintă un jurământ cu impact puternic care întărește legătura dintre parteneri. Oferă o atenție deosebită atunci când ești pregătit să faci pasul cel mare către persoana iubită.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.