Dacă te întrebi cum să îți mărești confortul, să duci o viață mai eficientă, ca să câștigi cât mai mult timp liber, și să ai parte de siguranță, există câteva trucuri cu ajutorul cărora să îți îndeplinești obiectivele. Vezi care sunt prioritățile tale, ce planuri ai pe termen lung, stabilește-ți un buget și începe să faci schimbările potrivite. Iată trucurile pe care să le iei în considerare. 

 

Instalează-ți un sistem de securitate de ultimă generație

Siguranța bunurilor tale de valoare și a celor dragi este un aspect important de care să ții cont. Așadar, este necesar să iei măsurile corespunzătoare, deci, să îți instalezi un sistem de securitate de ultimă generație ca să scapi de griji. De aceea, montează-ți camere de supraveghere în interior, dar și la exterior, mai ales dacă stai la casă. În plus, o să îți prindă bine și un sistem antiefracție, plus unul de alarmă, ca să te alerteze în cazul în care hoții încearcă să dea o spargere. Pe de altă parte, ai nevoie de o ușă metalică ranforsată, care să reziste în cazul unui impact puternic. Instalează-ți și un videointerfon, ca să ții persoanele străine la distanță. Iar dacă stai la casă, apelează la un kit de automatizare a porților batante, astfel încât acestea să se închidă automat.

O mașină personală o să îți prindă bine

Chiar dacă nu ești un fan înrăit al șofatului, o mașină personală îți prinde bine și îți va ușura viața de zi cu zi. Nu ai nevoie de sute de cai putere sau de ultimul model al unei mașini de lux, ci de un automobil fiabil, la un preț accesibil, care să te ducă în siguranță la destinație, precum Dacia Logan. Această investiție este una utilă, mai ales dacă nu vrei să mai depinzi de alți șoferi ori de mijloacele de transport în comun ca să te deplasezi. În plus, mai ales iarna, să mergi la muncă pe jos e o corvoadă, în special când ninge sau este foarte frig. Deci, un vehicul îți va prinde bine. De asemenea, dacă vrei să mergi la cumpărături sau să muți anumite obiecte, un portbagaj încăpător îți va fi de mare ajutor. Iar când vei avea o urgență și va trebui să ajungi în timp util într-un anumit loc, te vei urca la volan și vei porni spre destinație.

Citeste si:
Kit unghii cu gel - Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru...
Kit unghii cu gel - Cele mai...

Apelează la electrocasnice și electronice performante

Când vine vorba de treburile casnice, cu siguranță, îți dorești să le termini cât mai rapid, ca să ai timp de activitățile care îți fac plăcere și te relaxează. De exemplu, din bucătărie nu ar trebui să îți lipsească un cuptor cu microunde, ca să îți încălzești mâncarea în timp util, pe de altă parte, dacă nu ai chef să gătești, folosește un multicooker. De asemenea, o să îți prindă bine și un blender, pentru sosuri ori supe, un storcător, pentru suc proaspăt, un toaster sau un prăjitor. În plus, când vine vorba de curățenie, în loc să apelezi la aspiratorul clasic, lasă un robot de aspirare să facă toată treaba în locul tău. Iar când vine vorba de burete și detergent, renunță la ele și utilizează o mașină de spălat vase. În același mod, dacă vrei să ai mereu hainele curate și uscate, fără să le mai pui la zvântat, mergi pe mâna unei mașini de spălat cu uscător încorporat.

Citeste si:
Rabla pentru Electrocasnice 2022. Ce aparate pot achiziționa...
Rabla pentru Electrocasnice...

Acestea sunt doar câteva dintre trucurile pe care poți să le aplici ca să îți ușurezi viața și să îți mărești confortul. De asemenea, dacă îți dorești să ai parte de o atmosferă specială în casă, indiferent de activitatea pe care vrei să o desfășori, fie că vrei să lucrezi la birou, să dormi, să te relaxezi sau să te uiți la un film, instalează-ți un sistem de iluminat inteligent pe bază de becuri LED.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.