O casă la cheie reprezintă modalitatea perfectă pentru a vă bucura într-un timp cât mai scurt de toate beneficiile pe care aceste case le oferă. Veți scăpa de stres, veți economi timp, nemaifiind necesar să căutați o casă deja construită, veți reuși să realizați un design care să vă fie pe plac și veți scăpa de situațiile neplăcute ce pot apărea pe parcursul renovării unei case vechi.

Soluția ideală pentru lipsa stresului

Realizarea unei case la cheie cu ajutorul profesioniștilor, reprezintă una dintre cele mai bune soluții atunci când nu dispuneți de timpul necesar pentru a vă ocupa pe cont propriu de realizarea casei.

O casă la cheie va reduce sarcinile pe care le-ați fi avut în mod normal, veți scăpa de stresul căutării muncitorilor specializați într-un anumit domeniu, precum și al materialelor necesare construirii și finisării casei.

O echipă de profesioniști se va ocupa de la bun început de tot proiectul, de la documentație și avize, până la finisajele interioare și mobilare, până în cele mai mici detalii. Stresul generat de obținerea avizelor, realizarea șantierului, crearea unui plan arhitectural, realizarea unui design, vor dispărea odată ce ați angajat o echipă de profesioniști.

Economisiți timp și bătăi de cap

Din cauza jobului, cei mai mulți dintre noi nu se pot ocupa în mod direct de supravegherea șantierului și achiziționarea materialelor pentru construcția casei. O echipă de specialiști se va ocupa în mod eficient de toate cele necesare pentru casă, de obținerea autorizațiilor, avizelor, precum și de oricare alte situații ce pot apărea pe parcurs.

Atunci când aveți un loc de muncă full time, timpul nu vă permite să vă ocupați în detaliu de toate aceste proceduri. Un specialist reprezintă însă alegerea ideală în acest caz, fiind un avantaj benefic atunci când nu dispuneți de timpul necesar.

Vă bucurați de un design personalizat

O firmă ce vă oferă realizarea unei case la cheie, vă poate ajuta totodată și prin economisirea timpul și eliminarea stresului în ceea ce privește goana după articolele de mobilier. Singurul lucru pe care va trebui să îl faceți, este să îi explicați în detaliu designerului tot ceea ce vă doriți, pentru ca ulterior, acesta să vă poată prezenta un proiect pe gustul întregii familii.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Proiectul va conține de la amenajarea băilor, dormitoarelor, zonei de intrare, a livingului și a bucătăriei, până la amenajarea spațiilor exterioare și a teraselor, dacă se solicită.

Prețuri avantajoase

O casă la cheie oferă prețuri avantajoase, fiindcă vă poate scăpa de stresul ce poate apărea atunci când recondiționați o casă veche. Dacă doriți remodelarea locuinței, prețurile vor fi de asemenea mult mai rentabile. De regulă, prețurile se stabilesc în funcție de mp, și încep de la 400 lei/mp, ajungând chiar la 3500 lei/mp, în funcție de dificultatea, dimensiunea, materialele și calitatea proiectului.

Pentru aflarea unui estimări de preț cât mai exacte, obțineți mai multe informații direct de la specialiștii în domeniu, prin intermediul aplicației constructie casa la cheie pret. Solicitați o ofertă de preț, împreună cu toate detaliile deținute, iar în scurt timp veți primi mai multe oferte cuprinzând costurile estimative ale lucrării.

Citeste si:
Curățarea eficientă a filtrelor de particule cu soluția...
Curățarea eficientă a...

Luați legătura cu unul dintre specialiști, stabiliți toate detaliile și bucurați-vă cât mai repede de o casă la cheie, în care nu ați investit prea mult timp și stres, lăsând specialiștii să se ocupe de toate detaliile.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.