Săptămâna aceasta este ocazia perfectă pentru a aprecia persoanele apropiate și de a le oferi cadouri speciale. Alegerea cadoului perfect poate părea dificilă, așa că pe modivo.ro am găsit inspirația de care ai nevoie.Ce să cumperi pentru o prietenă? Ce cadou să alegi pentru soția sau partenera ta? De ce se va bucura fiica sau mama ta? Am găsit răspunsurile la aceste întrebări în bogata ofertă MODIVO.

Cadouri pentru o prietenă

Alegerea unui cadou pentru o prietenă bună este surprinzător de simplă și ne oferă cele mai multe posibilități. Cunoscând gusturile prietenei tale, îți poți permite să faci alegeri îndrăznețe - cu siguranță ți-a cerut adesea părerea la cumpărături, bazându-se pe opinia ta. Atunci când alegi un cadou pentru o prietenă, ai multă libertate. Poți alege o piesă vestimentară pe care ea nu ar alege-o, dar știi că i-ar sta foarte bine. Dacă alegi un cadou pentru o prietenă apropiată, permite-ți puțin mai mult, pe MODIVO caută rochii, tricouri și alte articole vestimentare la care ea nu s-ar gândi. Uneori merită să îndrăznești să încerci ceva nou, iar această zi este ocazia perfectă pentru a face acest pas.

Cadouri pentru sufletul pereche

Poate fi un pic mai dificil să găsești un cadou pentru persoana iubită, dar datorită MODIVO ai acces la o selecție imensă de articole vestimentare și accesorii care sunt perfecte ca și cadou pentru partenera, soția sau prietena ta. Atunci când alegi un accesoriu, acordă o atenție deosebită bijuteriilor - cerceii, colierele și brățările sunt un succes! Ceasurile sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru un cadou pentru jumătatea ta, pe care îl va putea purta mult timp și va dobândi valoare emoțională. O altă categorie pe MODIVO, unde poți găsi multe propuneri pentru un astfel de cadou, va fi lenjeria intimă. Seturile delicate din dantelă ar trebui să facă fericită orice femeie. Materiale transparente? Sigur că da! Poți oferi acest tip de lenjerie nu doar de Ziua Îndrăgostiților.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

Lucruri mărunte pentru familie

Vrei să-ți faci sora, mama sau fiica să se simtă specială? Optează pentru un tricou casual cu imprimeu - este un cadou la modă, confortabil și personalizat. Pe MODIVO găsești o gamă largă de topuri, bluze și tricouri pentru femei și copii la diferite prețuri. O altă opțiune mai sigură sunt accesoriile - portofele colorate, genți spațioase, ochelari de soare sau șepci de baseball pot fi găsite pe MODIVO. Un astfel de accesoriu va pune cu siguranță un zâmbet pe fața celor dragi.

Mai mult efort, mai puțin impact asupra mediului

Dacă îți pasă de soarta planetei, alege cadouri create în spiritul dezvoltării sustenabile. Vizitează secțiunea eco-friendly de pe MODIVO, unde vei găsi o mulțime de inspirație și sugestii din colecțiile eco-friendly. Bumbacul organic, materialele reciclate, reducerea emisiilor de CO2 și a consumului de apă în producție sunt doar câteva dintre caracteristicile produselor ecologice. Toate acestea se asigură că produsul pe care îl alegi din această categorie nu numai că îmbunătățește starea de spirit a persoanei căreia îi faci un cadou, dar are și un impact mai mic asupra mediului înconjurător.

Citeste si:
Idei de cadouri pentru femeile care apreciază eleganța și rafinamentul
Idei de cadouri pentru...

Alegerea finală a unui cadou pentru Ziua Mamei poate fi dificilă, dar nu uita că, cel mai important lucru este să aduci bucurie și un zâmbet pe chipurile celor dragi. Chiar dacă această zi nu îți vizează colega, sora, soția, partenera, prietena sau fiica, încearcă să-i faci un cadou. Orice ocazie pentru un gest frumos este una bună, iar datorită MODIVO poți fi sigur că, cadoul pe care îl alegi va fi unic și de neuitat!

Cadoul perfect există! Îl găsești pe MODIVO.RO


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.