Oh, primavara. Nu cred ca am fost vreodata mai entuziasmati sa salutam sosirea ta! Am inceput deja sa purtam cu optimism jachete usoare, sacouri si trench-uri, doar ca sa ne dam seama ca februarie e, de fapt, inca foarte mult pe temperaturi de iarna, mai ales dimineata. Daar, aplicatia meteo ne arata ca noul sezon e chiar dupa colt, ceea ce inseamna ca putem incepe sa ne planificam cele mai spectaculoase tinute de primavara — cu putin ajutor, desigur.

Cu totii ne dorim tinute cu efort redus si impact maxim, si dupa nenumarate zile in care am tot purtat pantaloni tricotati sau sport, e corect sa spunem ca suntem gata sa purtam din nou piese cu personalitate. Una dintre modalitatile cele mai cool de a aduce ceva extra unei tinute este cu o piesa intr-o culoare wow. De exemplu, o camasa verde intens, o pereche de pantaloni roz bombon, un pulover sau cardigan galben pai sau un palton lila. Sau o combinatie cu toate aceste piese la un loc.

Din pacate, regulile nu au intotdeauna sens, ceea ce face si mai dificila identificarea perechilor de culori potrivite. Gandeste-te doar la acea zicala traditionala „roz si verde nu ar trebui sa fie combinate niciodata”, si stim cu totii ca nu este adevarat. Asa ca e timpul sa vorbim putin despre combinatiile de culori care te vor face sa arati absolut senzational primavara asta!

Stiti ca suntem mari sustinatori ai unui look ton pe ton, aceeasi nuanta de sus pana jos. Este o modalitate sigura de a arata stylish, indiferent daca porti o combinatie sic sau diferite nuante de crem si alb, de exemplu. Dar asta nu inseamna ca nu poti arata la fel de premium cu un outfit intr-o combinatie castigatoare de culori.

Stiu ca este evident, dar uneori cele mai simple si mai discrete tinute sunt cu adevarat cele mai bune. Outfitul perfect de primavara este intr-un costum cool cu sacou si pantaloni relaxati cu pense, pe care il poti accesoriza cum iti doresti. Costumul alb cu pantaloni este perfect cu pantofi fara toc, mocasini cu detalii cool si o poseta, ambele negre. Costumul gri va fi pus in evidenta de o helanca si accesorii portocalii, iar costumul negru, clasic, poate deveni teren de joaca pentru absolut orice combinatii de culori intense.

Citeste si:
Cea mai nouă colecție de pantofi ce aduce culorile în centrul atenției
Cea mai nouă colecție de...

Nu prea exista outfit care sa nu fie instantaneu mai modern atunci cand adaugi un sacou oversized. Incearca combinatia urmatoare: blazer oversized intr-o nuanta vaporoasa de liliachiu, tricou alb sau negru, pantaloni negri din stofa, pantofi cu toc kitten negri si o geanta verde smarald.

Look-ul castigator al primaverii va fi cel cu rochie midi vaporoasa, trench coat si o pereche de sneakers sau mocasini confortabili. Cauta un model feminin, alb, printre noile modele de rochii de zi si apoi adauga un trench clasic, bej si mocasini negri cu talpa masiva. Sau o sapca relaxata de baseball din gama de palarii de dama de pe Fashion Days.

Asculta-ne putin: rosu si maro ciocolatiu, roz si albastru cobalt, verde menta si lila, albastru azur si maro caramel, exista o serie infinita de culori care impreuna, dau o prospetime aparte look-ului tau.

Citeste si:
Rochii la modă pentru vara 2023: Top Recomandări de la DyFashion
Rochii la modă pentru vara...

Asa ca data viitoare cand te plictisesti complet de dulapul tau, reia articolul acesta si redescopera acele piese intens colorate, cu care te poti ‘juca’ la nesfarsit in outfituri de primavara! Exploreaza tot ce ai in garderoba si cauta alaturari inedite, dar care functioneaza.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.