Cauți idei de decorațiuni Crăciun exterior pentru a-ți întâmpina oaspeții? Pregătește-te să îți îmbraci casa cu decorațiuni vesele de Crăciun, deoarece avem cele mai bune sugestii pentru tine.

Idei de decorațiuni Crăciun exterior

Să împărtășim spiritul de sărbătoare oferind spațiului nostru în aer liber un aspect festiv în acest Crăciun, împodobind casele cu funde elegante, coroane decorative și lumini calde și sclipitoare.

Primele impresii contează, așa că iată câteva idei de decorațiuni Crăciun exterior pentru a face o primă impresie festivă fabuloasă.

1. Împodobește ușa din față

Împodobește ușa din față cu o panglică uriașă, legată într-o fundă. Această idee fabuloasă de decor este o modalitate ușoară de a face o declarație pentru exteriorul casei tale. A fost în tendințe la ultimele sărbători de Crăciun și continuă să fie și în acest an.

Folosește un material ușor în două lungimi, suficient de lung pentru a se întinde de sus în jos și pe orizontală. Prinde materialul pe marginile ușii cu un pistol de capsare sau cu lipici pentru a-l menține pe loc, dar asigurându-te că ușa se închide în continuare fără efort. Pur și simplu leagă cele două lungimi la mijloc, de parcă ai înfășura ușa de la intrare ca pe un cadou.

2. Atârnă o coroană consistentă de ușă

Alege o coroană supradimensionată pentru a avea un impact pentru ușa ta din față. Combină frunzișul cu o ghirlandă deasupra ușii din față pentru a adăuga o notă suplimentară de verdeață la exterior. Adăugarea de lumini la ghirlande te va asigura că decorațiunea rămâne impresionantă odată ce lumina zilei se estompează. Combină totul cu o decoratiune perete pentru restul fațadei casei.

3. Așază un brad de Crăciun lângă ușa din față

Cine spune că brazii de Crăciun sunt doar pentru interior? Un mic brad de Crăciun în ghiveci este perfect pentru a pregăti ușa din față a casei pentru sezon. Frumusețea unui copac în ghiveci este că poate fi folosit an de an, pur și simplu păstrează-l bine îngrijit într-un colț al grădinii pe tot parcursul anului.

Citeste si:
Idei de cadouri pentru femeile care apreciază eleganța și rafinamentul
Idei de cadouri pentru...

3. Încadrează ușa din față cu frunziș

Înfășoară un arc de frunziș în jurul ușii de la intrare și decorează-l cu lumini de exterior și ghirlande sau globuri. Atârnă o coroană de frunziș natural pe ușa din față pentru a completa aspectul.

4. Creează felinare decorative și un afișaj de lumină

Utilizează felinare mari de sticlă pentru a adăuga o notă alternativă de sărbătoare intrării în casa ta. În loc să umpli vasele cu lumânări, încearcă să adaugi culoare și strălucire cu o selecție de globuri și lumini. Amestecă culorile festive, de la roșu la auriu regal, pentru a scoate în evidență globurile - sau alege să vă coordonezi schema interioară de culori de Crăciun.

Trasează un șir de lumini LED pentru a te asigura că decorul tău este la fel de captivant noaptea. Luminile LED alimentate de baterii sunt sigure și nu vor exploda și nu se vor strica.

Citeste si:
Profită de cele mai tari promoții la telefoanele Samsung de Black...
Black Friday 2022. Profită de...

5. Decorează un loc cu cadouri de recuzită

Dacă ai o verandă, înfășoară câteva cutii goale drept cadouri prefăcute și stivuiește-le în afara ușii, împreună cu felinare și un mini brad de Crăciun pentru a pregăti scena pentru dăruirea cadourilor.

6. Decorează ferestrele

Autocolantele cu fulgi de zăpadă pentru ferestre vor oferi geamurilor tale o notă sezonieră. Decorează ferestrele pentru a proiecta spiritul festiv pentru cei care trec pe acolo. Sau poți lipi îngeri simpli de hârtie pe interiorul ferestrei, oferind un motiv festiv ziua și o umbră angelică strălucitoare noaptea.

7. Umple copacii cu lumini

Nu există nimic mai magic ca decoratiuni Craciun pentru exterior decat luminile sclipitoare. Ele adaugă instantaneu atmosferă și căldură ocaziei. Îmbracă orice copac aflat în fața ușii tale din față sau de-a lungul unei cărări, cu șiruri generoase de lumini LED de exterior.

Citeste si:
VRSI achiziționează un nou operator local și preia contractul de...
VRSI achiziționează un nou...

8. Înfășoară luminițe și instalează animale luminate în jurul tufișurilor

Adaugă un element de distracție decorului de grădină de Crăciun. Luminile exterioare alimentate cu baterii sunt ușor de pus într-un gard viu, în timp ce creaturi iluminate, cum ar fi această un ren sau un urs polar, conferă o senzație festivă efectului general. Crăciunul este sezonul petrecerilor, așa că ce modalitate mai bună de a-ți decora grădina sau curtea cu stropi de lumini sclipitoare.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.