Anul acesta, Black Friday dureaza o luna la FineStore.ro, cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Si nu este singura veste buna! Reducerile sunt consistente, iar gama de produse este una variata, menita a satisface pana si cele mai exigente gusturi.

De Black Friday, cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice le aduce clientilor reduceri la mii de produse. De la bauturi traditionale, whisky, rom, vodka, tequila, gin, lichior, vin, coniac si pana la vin spumant sau sampania nelipsita pentru a marca evenimentele festive al caror start este dat in curand de sarbatoarea Sfantului Andrei.

Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul si Frapin sunt doar cateva dintre brandurile care se regasesc in oferta de Black Friday a celui mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice.

Pe FineStore.ro, aproape 3.000 de produse au, pana la sfarsitul lunii noiembrie, preturi speciale, iar peste 500.000 de sticle cu bauturi alese se afla in stoc.

De ce sa cumperi de pe FineStore.ro?

Pe langa reducerile consistente, orice interactiune cu site-ul FineStore.ro reprezinta si o adevarata sursa de inspiratie pentru a le oferi celor dragi un cadou deosebit.

De exemplu, reducerile de Black Friday pot fi atat un motiv de a va suplimenta barul de acasa facand economii, dar si de a face cuiva drag o bucurie, mai ales ca se apropie Sfantul Andrei.

Alegerea clasica si sigura o reprezinta intotdeauna o sticla sau o selectie de vinuri. In oferta FineStore.ro de Black Friday se regasesc vinuri originale din: Italia, Franta, Germania, Portugalia, Spania, Argentina, Australia, Chile, China, Noua Zeelanda, SUA, Ungaria, dar si din Romania sau Republica Moldova.

In aceasi timp, sampania sau vinul spumant sunt mai mult decat binevenite pentru a marca o zi onomastica, mai ales daca vorbim despre o surpriza facuta doamnelor. In acest caz, Cosmopolitan Diva sau Schlumberger pot fi alegeri inspirate.

Nici ofertele la rom sau whisky, pentru barbatii care prefera calitatea, nu lipsesc din oferta de Black Friday. Sugestii pentru barbatii care isi sarbatoresc ziua de nume ar putea fi sortimentele A.H. Riise sau Glann Ar Mor.

Citeste si:
Altex începe campania Black Friday de iarnă
Altex începe campania Black...

Pe langa reduceri, sursa de inspiratie, produse de calitate 100%, FineStore.ro asigura livrarea gratuita pentru comenzi care depasesc 199 de lei, iar astfel ii scuteste pe clienti de plata taxelor de transport, dar si de un drum in magazinul fizic. Bineinteles, daca sunt preferate cumparaturile online. Pentru cei care doresc sa le treaca pragul, reprezentatii FineStore isi asteapta clientii si in magazinul fizic, din Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucuresti.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.