Un tricou cu mesaj personalizat este deja unu dintre cele mai căutate cadouri pentru zile de naştere sau evenimente speciale. Asta pentru ca el face senzaţie atât în momentul dăruirii cât şi la fiecare purtare. Atrage atenţia asupra individului şi spune o poveste. Iar dacă povestea este bună, va strânge oameni în jurul ei.

Si asta este exact ce iti oferim: șansa de a spune tuturor povestea firmei tale! Cu peste 100.000 de produse realizate în cei 15 ani de vechime, Click-stop.ro este producător de haine personalizate care îţi pune firma pe hartă.

Experţii noştri în marketing dedicat au peste 4500 de clienţi în palmares. Oameni cărora le-au satisfăcut cererea până la cel mai mic detaliu. De la concepția grafică, executare, ambalare şi până la livrare. Deci indiferent de domeniu, tu ne spui ce vrei să transmiţi, iar noi o să găsim mesajul şi forma potrivită.

Angajaţii tăi sunt mereu în mişcare? Vor purta jachete, bluze, veste, uniforme şi şepci personalizate, care vor spune tuturor cine sunt. Vor fi agenţi de vânzări prin simpla prezenţă!
Ai activitate de birou? Avem cămăşi, șorțuri, tricouri şi alte categorii de echipament care pot fi personalizate, pentru a crea spiritul de echipă pe care şi-l doreşte orice antreprenor.
Mai mult, acoperim şi alte nevoi, cu produse care pot fi individualizate. Fie că vorbim de îmbrăcăminte medicală, eşarfe, prosoape şi halate sau chiar încălţăminte Click-stop.ro îţi oferă servicii complete, pe produse de calitate.

Şi totodată, de anul acesta suntem şi unitate protejată. Pentru că ne pasă de persoanele cu nevoi speciale, am decis că echipa noastră trebuie să fie printre cei care asigura protecția și promovarea persoanelor cu handicap. Iar ei te ajută și pe tine! Pentru că orice achiziţie facturată de pe o unitate protejată este deductibilă din impozitul plătit către stat.
Click-stop.ro îți îmbracă afacerea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.