Revelionul în Malta are un preț mai accesibil pentru români decât ofertele de pe Valea Prahovei. Turoperatorul Malta Travel a lansat ofertele pentru petrecerea vacanței de Anul Nou, în Insula de Miere, iar prețurile pornesc de la 350 de euro, de persoană, pentru cinci nopți de cazare cu mic dejun, în perioada 28 decembrie – 2 ianuarie, bilet de avion dus/ întors cu charter Air Malta, bagaj de cală de 20 kg și bagaj de mână de până la 10 kg.

Se spune că după un an dificil e bine să te distrezi la maximum de Revelion, pentru ca anul următor să fie mai bun. Maltezii știu acest lucru și ca de fiecare dată sunt pregătiți să întâmpine Anul Nou, alături de turiștii veniți din toată lumea, cu cele mai spectaculoase focuri de artificii, cu preparate tradiționale și multă voie bună.

Prețurile malta.ro pot concura cu succes majoritatea ofertelor de cazare de pe Valea Prahovei, spre exemplu, pornind de la 350 de euro de persoană, pentru un pachet care cuprinde cinci nopți de cazare cu mic dejun, bilet de avion dus/ întors cu charter Air Malta, bagaj de cală de 20 kg și bagaj de mână de până la 10 kg.

„MALTA TRAVEL a lansat cea mai bună ofertă de Revelion în Malta, de pe piață! Vacanțele vor începe pe 28 decembrie 2021 și se vor încheia pe 2 ianuarie 2022, timp în care turiștii se vor putea bucura de vreme de primăvară, cu temperaturi care pot ajunge chiar și la 20 de grade Celsius. Mai mult decât atât, turiștii agenției noastre pot opta pentru excursii organizate în cele mai spectaculoase locuri din insulă, de asistență turistică în limba română și de condiții reale de 4 și de 5 stele, la prețuri începând de la 350 de euro și, rewspectiv, 599 de euro de persoană”, a explicat managerul general al Malta Travel, Mark Neville Farrugia, turoperator cu o experiență de peste 20 de ani în organizarea de sejururi în arhipelagul maltez.

În ultimele luni, malta.ro a organizat vacanțe săptămânale în insula din Mediterana, în condiții de siguranță, be baza certificatului verde, conform normelor sanitare în vigoare.

Ce include și ce nu include Revelionul în Malta

Perioada: 28 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Prețuri:

- de la 350 euro/ persoană - Hotel Santana 4*

- de la 599 euro/ persoană - Hotel Intercontinental 5*

Beneficii incluse:

* 5 nopti cazare cu mic dejun

* bilet avion cursă charter ( Air Malta ) – Airbus (180 de locuri)

* asistență turistică în limba română

* bagaj de cală de 20 kg/ persoană

* bagaj de mână 10 kg/ persoană

Nu sunt incluse:

* taxe de aeroport (handling inclus) (100 euro/ pers)

* transfer aeroport – hotel și retur (20 euro)

* asigurarea medicală / storno

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Rezevari și informatii suplimentare: Malta Travel - Str. Serban Cantacuzino 102A, Melita Residence, Parter, Ap. 1, Voluntari, jud. Ilfov; telefon: 021.318.59.93/ 021.318.59.92/ 0722.626.903; e-mail: maltaltd@malta.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.