De cateva sezoane, blugii cu talie inalta sunt tendinta suprema. Aceasta tendinta continua si pentru Fall/Winter 2021, insa acest sezon se refera la anii '70 – atat la propriu, cat si la figurat. Inspirandu-ne din stilurile clasice ale arhivelor Levi’s® Orange Tab, iti prezentam noua gama din denim: Levi’s® ‘70s High.

„Suntem foarte incantati sa vedem oameni imbratiasnd denimul cu siluetele lor, in special stiluri inspirate din anii '70. Noile noastre modele '70s High Slim Straight si '70 High Flare dau semne ca Levi’s® Orange Tab se potriveste cu anii 1970, in timp ce sunt foarte relevante si pentru acest moment. Ambele au o talie moderna, foarte inalta, cu fermoar original pentru comoditate. In conformitate cu tendinta lungimii de acoperire a pantofilor, am proiectat in mod intentionat cusaturile pentru a avea acoperirea potrivita pe pantof. Una dintre cele mai bune caracteristici ale modelului '70s High este atitudinea instantanee pe care o acorda oricarei tinute. Modelul ‘70s Flare imprumuta eclecticismul scolii de arta atunci cand este asociat cu adidasi, o vesta pulover si un blazer. Sau puteti alege un aspect mai sofisticat cu '70s High Slim Straight, cizme si un trucker vintage. Ambele combinatii ofera un stil cool.”- Jill Guenza, vicepresedinte, Global Women’s Design la Levi’s®.

Dispunand de o talie super-inalta cu un fermoar original, gama Levi’s® ‘70s High include ‘70s High Flare,‘ 70s High Slim Straight si ‘70s High Micro Mini, toate disponibile atat din denim non-stretch cu TENCEL™, cat si din denim de bumbac stretch organic.

70s High Flare se refera la aspectul clasic al tivului larg, care a ajuns sa definească siluetele anilor 1970. Bazat pe o potrivire similara cu Orange Tab din arhive, modelul ‘70s High Flare are o talie super inalta, un fermoar original, un croi drept, relaxat si evazat ce incepe deasupra genunchiului si se termina usor pe pantof. Este un antidot modern, perfect pentru noul sezon in materie de lungimi si arata perfect cu o pereche de de adidasi retro.

Pentru cei care isi doresc un look mai slim si mai curat, exista modelul ‘70s High Slim Straight, care are aceeasi talie super inalta cu fermoar original, dar cu un croi mai drept, conceput pentru a se aseza cu usurinta pe pantof. Are un aspect usor mai simplu decat modelul ‘70s High Flare, dar totusi mentine vibratia anilor '70 datorita stramosilor sai din colectia Orange Tab.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

Nu in ultimul rand, ’70s High Micro Mini, este o mini-fusta din denim inspirata din anii 1970, care prezinta o talie super inalta cu fermoar si un croi scurt, subtire, care se termina deasupra genunchiului.

Fiecare dintre cele trei modele din colectie, desi sunt realizate din tesaturi moderne, durabile, pastreaza inca acel aspect vintage datorita detaliilor inspirate din Colectia Orange Tab, precum buzunarul pentru monede, cusaturile si arcada usor aplatizata pe buzunarele din spate.

BUY BETTER, WEAR LONGER

O gama larga de stiluri din familia ‘70s High va fi disponibila din bumbac organic stretch sau Tencel ™ moale durabil. Bumbacul organic este cultivat fara substante chimice sintetice, pesticide sau ingrasaminte si ajuta la mentinerea apei, solului si a mediului inconjurator curat si sanatos. De asemenea, sustine comunitati agricole mai sanatoase. Tencel ™ este o tesatura extrem de durabila si extrem de moale, realizata din pasta de lemn reciclata si lemn din paduri de eucalipt si molid gestionate in mod durabil.

Citeste si:
Cea mai nouă colecție de pantofi ce aduce culorile în centrul atenției
Cea mai nouă colecție de...

Despre brand-ul Levi's®:

Marca Levi's® simbolizeaza stilul clasic american si starea de bine fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi's® au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de imbracaminte din lume - captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi's® continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat inovator care este de neegalat in industria confectiilor. Gama noastra de imbracaminte si accesorii de blugi de varf este disponibila in peste 110 tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa isi exprime stilul personal. Pentru mai multe informatii despre marca Levi's®, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.:

Levi Strauss & Co. (LS & Co.) este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte din lume si reprezinta un lider global in imbracaminte de blugi. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii conexe pentru barbati, femei si copii sub brandurile Levi's®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.TM si Denizen®. Produsele sale sunt vandute in peste 110 tari din intreaga lume printr-o combinatie de lant de comercianti cu amanuntul, magazine universale, site-uri online si o amprenta globala de aproximativ 3.100 de magazine. Veniturile nete raportate de Levi Strauss & Co. in 2020 au fost de 4,5 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com.

Citeste si:
Noua colecție Victoria s Secret este dedicată sărbătorilor
Noua colecție Victoria s...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.