Cumparaturile online iti aduc numeroase avantaje! De la economisirea timpului, pana la evitarea cozilor din magazine, toate aceste motive te pot convinge sa comanzi online obiectele de care ai nevoie.

Unele dintre cele mai cumparate articole de pe internet sunt hainele si incaltarile. Daca vrei sa te bucuri de o pereche noua de pantofi, poti opta pentru modelele online, de care sa te bucuri cat mai mult timp. Cu toate acestea, exista o multitudine de lucruri la care trebuie sa fii atent atunci cand alegi incaltamintea de pe un site. Iata ce trebuie sa stii inainte sa comanzi incaltaminte online, din randurile de mai jos!

Marimea corecta

Pentru a te asigura ca nu returnezi perechea de pantofi comandata online, alege marimea corecta pentru incaltaminte. Cu siguranta nu iti doresti pantofi care sa te stranga sau sa-ti iasa din picior atunci cand mergi, asa ca trebuie sa stii care este marimea potrivita.

Este recomandat sa verifici tabelul de marimi disponibil pe fiecare site! In acest fel, vei observa ce marime ti se potriveste, iar sansele sa gresesti se reduc drastic. Citeste mai multe despre cum se alege marimea incaltamintei, pe https://www.epantofi.ro/cum-se-alege-marimea-incaltamintei, pentru a achizitiona pantofii ideali pentru tine sau cei dragi.

Confortul

Inainte de a comanda incaltaminte online, trebuie sa te gandesti la confortul dorit. Poti gasi perechi de pantofi superbi, insa tocurile sau platformele incomode si de dimensiuni mari iti pot ruina planul de a te simti bine cand te incalti.

Mai mult, acorda atentie calapodului incaltarilor si verifica pozele si descrierea, pentru a vedea materialele si nivelul de confort oferit. Daca ai ocazia sa discuti cu un reprezentant al magazinului, nu ezita sa o faci. Ii poti adresa intrebari legate de marime, material sau toc. Aceste intrebari sunt esentiale, mai ales daca ai anumite probleme cu picioarele, precum monturile sau umflaturile.

Materialul

Materialul este un criteriu esential atunci cand cumperi incaltaminte online. Desi poti alege orice material iti doresti, trebuie sa retii ca pielea este cea mai calitativa si rezistenta. Daca esti in cautarea unor incaltari pentru iarna, pielea este izolatorul termic ideal, indiferent daca alegi cizme, bocanci sau botine.

Citeste si:
Pășește cu încredere în noul an!
Pășește cu încredere în noul an!

Citeste toate informatiile legate de material in descrierea produsului si opteaza pentru cel potrivit pentru tine.

Designul si culoarea

Pentru ca ai nevoie de incaltaminte care sa-ti placa, trebuie sa acorzi atentie si design-ului si culorii. Astfel, tine cont de preferintele tale si alege incaltarile perfecte, indiferent daca iti plac pantofii sport albi sau modelele din piele, colorate.

Ai in garderoba haine simple si versatile? Opteaza pentru incaltari care sa devina accesorii si sa scoata in evidenta articolele vestimentare. Ai nevoie de incaltari basic? Nu ezita sa alegi incaltaminte in nuante de alb, negru sau bej, care sa se potriveasca cu orice.

Ingrijirea

Nu in ultimul rand, trebuie sa cauti informatii despre modul in care se ingrijesc pantofii pe care ii cumperi online. Din fericire, exista zeci de produse special destinate ingrijirii pielii naturale sau a panzei, astfel incat sa te asiguri ca incaltarile vor avea o durata mai mare de viata.

Citeste si:
Ce nu i-ar a da Ramona Olaru lui Cătălin Cazacu după despărțire! Nu...
Ce nu i-ar a da Ramona Olaru...

Tine cont de recomandarile noastre si ia cea mai buna decizie legata de pantofii sport achizitionati online. Atata timp cat iti cunosti marimea corecta si alegi designul care te avantajeaza, nu ai cum sa dai gres.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.