Pantofii sport sunt foarte versatili, putând fi asortați cu numeroase outfit-uri pentru antrenament, casual, clasic, business, urban și chiar semi-formal. Cu toate acestea, nu toate modelele sunt potrivite pentru toată lumea, așa că este important să alegi perechea de încălțăminte în funcție de nevoile și gusturile tale.

Vei găsi oferte pe Footshop.ro și o varietate de modele din care să alegi, iar dacă nu ești hotărât ce încălțăminte ar fi potrivită pentru tine, atunci iată câteva indicații și colecții de adidași din care să te inspiri!

Colecția Nike Air Max

Printre cele mai îndrăgite modele de pantofi sport se numără adidașii Air Max. Aceștia oferă piciorului lejeritate și confort, indiferent de distanța parcursă sau de activitățile pe care le realizezi. Pot fi purtați la locul de muncă, într-o seară de club, la o plimbare cu bicicleta și chiar la o drumeție ușoară pe munte.

Datorită varietății de modele și culori, cu siguranță vei găsi produsul potrivit pentru tine! Air Max înseamnă liniile de adidași pentru femei și bărbați, cu modele aparte, precum Air Max 90 pentru un stil retro sau Vapormax pentru un plus de comoditate.

Colecția Vans Old Skool

Vans este un alt brand legendar în lumea sneakersilor sport. Sunt tenișii pe care îi poartă majoritatea iubitorilor și amatorilor de skateboarding sau bicicletă BMX, fiind întâlniți preponderent în spațiile urbane, pe stradă și în parcuri.

Pot fi purtați cu outfituri nonconformiste și chiar cu cămăși pentru evenimentele semi-formale în care vrei să îmbini eleganța cu lejeritatea. Vei găsi Vans în culori simple, clasice, „old-school”, dar și cu numeroase modele și culori vii. Încearcă stilul favorit și alege dintre Vans Old Skool: Ultracush, Comfycush sau chiar Leather, din piele.

Colecția Adidas ZX

Modele ZX de la Adidas Originals au apărut pe piață în anii '80 și continuă să revoluționeze trendurile datorită performanței, rezistenței și aspectului plăcut. Este o colecție care merită atenția ta! Dacă ești o persoană activă și întotdeauna gata pentru aventură, atunci cu siguranță te vei simți extraordinar cu un model ZX în garderobă. Chiar dacă îți place stilul clasic de Adidas sau vrei să încerci un design futuristic, aici vei găsi întocmai ceea ce îți dorești!

Citeste si:
Adidașii cu platformă, alegerea elegantă și comodă a acestui sezon
Adidașii cu platformă,...

Colecția Converse All Star

Toată lumea știe pe cineva care are cel puțin o pereche de Converse All Star, dacă nu ești chiar tu prietenul cool care poartă acest tip de teniși! Converse a apărut pe piață încă din 1908 și continuă să rămână în topul celor mai îndrăgite modele sport de încălțăminte din lume!

Tenișii pot fi purtați cu orice vestimentație: pantaloni sau rochie și chiar pot fi prezenți pentru majoritatea activităților. Pentru un look chic, asortează o pereche de jeans cu un tricou asimetric și o pereche de Converse clasici. Fie că vrei să dai o tură cu bicicleta sau să te relaxezi la un picnic în parc, tenișii All Star sunt gata să-ți fie alături!

Colecția Jordan Delta

Brandul Jordan s-a făcut cunoscut în întreaga lume datorită iubitorilor de basketball, dar și a jucătorilor recunoscuți la nivel internațional. Colecția Jordan Delta oferă pantofi sport foarte confortabili ce pot fi purtați atât pe teren drept, dar și înclinat: precum o drumeție la munte sau în spațiile rurale. Alege designul monocrom sau cel modern și colorat și fii pregătit pentru noi aventuri!

Citeste si:
Descoperă cele mai prestigioase colecții exclusive și branduri de...
Descoperă cele mai...

Perechea perfectă de adidași este greu de găsit, însă dacă știi cu adevărat ce cauți, pentru ce vrei să folosești pantofii sport și care sunt particularitățile piciorului tău, atunci vei găsi modelele potrivite pentru nevoile tale! Descoperă colecțiile de la brandurile legendare și simte-te comod oriunde și oricând!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.