Când vă alegeţi hainele pentru noua voastră ţinută de vară, sunteţi atrasă de aspecte precum modelele tricoului sau de cât de bine vă vin pantalonii. Dar după ce vă îmbrăcaţi în totalitate, observaţi faptul că outfit-ul dumneavoastră nu are acelaşi farmec pe care vi l-aţi imaginat.

De unde pot să îmi cumpăr o pereche de sneakers moderni?

Dacă îmbrăcămintea dumneavoastră pare plictisitoare, atunci cea mai bună soluţie pentru a rezolva această problemă este de a vă achiziţiona o pereche modernă de sneakers, care cu siguranţă vor da viaţa ţinutei preferate.

Când sunteţi în căutarea pantofilor ideali, magazinul potrivit pentru dorinţa dumneavoastră poate fi greu de găsit, mai ales când există atâtea stiluri şi posibilităţi de unde puteţi alege. Recomandarea noastră pentru a rezolva această problemă este să alegeţi un partener de încredere, care dovedește mereu că este alegerea cea mai bună, precum CCC. CCC este un magazin care are o gamă largă de produse de încălţăminte, de la sneakers până la bocanci, adidaşi şi multe altele. Dacă sunteţi în căutare de pantofii ideali pentru vara aceasta, cea mai bună modalitate de a afla ce vi se potriveşte este să încercaţi produsele direct în magazin, lucru care este posibil datorită faptului că magazinele fizice se găsesc peste tot prin țară. Şi dacă nu aveţi timpul necesar de a vă plimba prin mall-uri, aveți posibilitatea de explora și de a comanda de pe site produsele dorite, iar acestea vor fi livrate direct la uşa dumneavoastră.

Cum alegem pantofii perfecţi pentru vara aceasta?

Vara este în plină desfăşurare, iar odată cu schimbarea vremii, şi garderoba noastră trebuie să se modifice, iar cea mai bună modalitate de a îi dă viaţa unei ţinute vechi este prin achiziționarea unor pantofi noi nouţi. Dacă vă doriţi o pereche de pantofi versatili, care să funcţioneze cu majoritatea stilurilor vestimentare, puteţi utiliza o pereche de sneakers. Aceştia completează foarte bine o vestimentaţie casual, precum este combinaţia tricou închis şi fusta de vară deschisă, fiind perfecţi pentru plimbările prin parc şi ieşirile în oraş. Pe lângă asta, o pereche modernă de sneakers poate să fie utilizată şi pentru o ţinută semi-formală. Aceasta este o veste bună pentru persoanele care nu îşi doresc să utilizeze încălţăminte cu platformă. Desigur că există mai multe tipuri de sneakers, lucru care trebuie să îl ţineţi în minte. Există sneakers tip sport, tip elegant şi toate tipurile care se încadrează în acest spectru. Şi diferitele culori ale încălţămintei pot face un impact major asupra sentimentelor pe care le oferă ţinuta dumneavoastră. Cu atâtea varietăţi şi modele, cea mai bună modalitate de a vă decide care este perechea perfectă pentru dumneavoastră este prin a încerca cât mai multe produse. Trebuie să ţineţi minte, totuşi, faptul că moda este subiectivă iar gusturile dumneavoastră în materie de fashion se pot schimba, acest lucru fiind motivul perfect pentru care ar trebuii să vă achiziţionaţi mai multe modele şi să vedeţi care sunt preferatele dumneavoastră.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Dacă sunteţi în căutarea unei perechi de sneakers moderni pentru perioada verii, atunci descoperiți modele care va reprezintă. Minimaliști? Dinamici? Clasici sau moderni?


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.