În funcție de model și de compania care îl fabrică, pot exista mai multe variante de hoverboard. Cu toate acestea, există caracteristici similare în ceea ce privește dimensiunea, greutatea, bateriile și volumul.

Printre cele mai remarcabile caracteristici ale unui hoverboard se numără următoarele:

- În general, hoverboard-ul electric cântărește de obicei între 10 și 13 kilograme.

- Durata de încărcare a bateriei nu depășește 4 ore.

- Există o mare varietate în ceea ce privește puterea. În funcție de model, acestea pot fi într-o gamă de la 250W la 850W.

- Cu cât este mai mare puterea, cu atât este mai mare viteza pe care o poate atinge.

Evident, cele de 250W nu depășesc de obicei 10 km pe oră. În timp ce cele de peste 800 W reușesc să ajungă la 15-20 km pe oră.

- Spre deosebire de trotinetele electrice, cele mai bune vehicule electrice hoverboard au capacitatea de a merge pe teren abrupt. Cu ele puteți urca pante de până la 36 de grade de înclinare fără niciun efort. Există modele care ating un nivel mai mare de înclinație în funcție de marcă.

- Greutatea suportată de scuterele electrice hoverboard este de până la 125 de kilograme, astfel încât persoanele de dimensiuni mari nu sunt excluse când vine vorba de scuterele electrice tip hoverboard.

- Există multe accesorii pe care le puteți obține în funcție de model. De obicei, vin cu difuzoare pentru a putea contempla peisajul și a asculta muzica preferată.

- Altele au particularitatea că pot fi controlate prin intermediul unei aplicații care determină care este viteza și nivelurile de încărcare ale bateriei care rămân în timp ce vă deplasați.

Avantajele hoverboard-ului

Există multe avantaje ale scuterelor electrice de tip Hoverboard, pentru a numi câteva dintre cele mai demne de remarcat:

- Este un mijloc de transport durabil, prin urmare este complet ecologic, nu generează emisii poluante.

Citeste si:
Creditul de tip amanet auto - definiție, condiții și avantaje
Creditul de tip amanet auto -...

- Este perfect pentru iubitorii de natură.

- Este ușor de parcat, deoarece are dimensiunea și greutatea potrivite pentru a putea fi mutat dintr-un loc în altul. Este chiar posibil să îl duceți la săli de clasă sau la birou.

- Ocupă foarte puțin spațiu.

- Nu necesită antrenamente lungi pentru a fi utilizat, este foarte ușor să le folosești. La început puteți simți un pic de dezechilibru, dar apoi foarte rapid este posibil să detectați mișcarea precisă pentru a-l conduce în siguranță.

- Este minunat pentru exerciții fizice, este un mijloc de a arde calorii excelent, mișcarea constantă ajută la îmbunătățirea echilibrului și reduce greutatea corporală.

- Nu aveți nevoie de servicii speciale și întreținere.

- Este unul dintre cele mai căutate și populare scutere electrice.

- Ușor de curățat.

Citeste si:
Avantaje ale utilizării cutiilor din plastic stivuibile în industrie!
Avantaje ale utilizării...

- Se încarcă în cel mai scurt timp, trebuie doar o sursă de alimentare sigură.

- Autonomie excelentă, cu hoverboard-urile puteți atinge viteze de până la 20 km pe oră pentru mai mult de 150 de minute cu o singură încărcare.

- Acest mijloc de transport al mobilității personale este ideal pentru scurtarea distanțelor.

- Economisește timp și oferă posibilitatea de a aprecia puțin peisajul.

- Sunt concepute pentru toate tipurile de public, pot fi utilizate de copii, adolescenți și adulți. Tendința nu înclină la vârste specifice.

Dezavantaje ale scuterelor electrice Hoverboard

Mai mult decât dezavantaje dorim să prezentăm anumite tipuri de dificultăți care pot apărea cu un hoverboard. Nu sunt mari probleme, dar merită menționate.

- Timpul de încărcare: În funcție de model și marcă, timpii de încărcare sunt mai lungi sau mai mici, spre deosebire de alte tipuri de transport, timpul de încărcare variază între 3 sau 5 ore. Nu este recomandabil să le deconectați înainte de vreme.

Citeste si:
Avantajele și beneficiile utilizării făinii de cocos în dieta ta
Avantajele și beneficiile...

- Durata încărcării nu este o regulă a scuterelor electrice tip hoverboard, dar puteți risca să fie descărcate cu ușurință. Din acest motiv, ambalajul în care este indicată durata sarcinii ar trebui să fie citit cu atenție pentru a evita neplăcerile.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.