Deși pare greu de crezut, iar pentru mulți ascensiunea prețurilor în zona litoralului a fost o plăsmuire de "3 zile", iată că piața din această zonă s-a dovedit mai solidă decât credeau chiar și marii investitori, așa că iată mai jos niște argumente importante pentru a investi aici.

1. Creșterea consistentă și constantă a prețurilor în zonă.

Urmărind trendul ascendent al prețurilor din piața imobiliară la nivelul întregii țări și mai mult decât atât, interesul turiștilor pentru această zona, care crește considerabil de la un an la altul, Mamaia Nord devine cea mai interesantă și atractivă opțiune când vine vorba de achiziții de case de vacanță pe litoralul românesc, cu caracter de investiție. Statisticile vorbesc de la sine, dar mărturia stă de fapt în prețurile de vânzare ale proprietarilor. Da! Proprietarii care au cumpărat primii de la dezvoltator se pot lăuda cu profituri de la 30% până la 50% în cazul în care se hotărăsc să tranzacționeze acum. Și unii din ei o și fac. Ceea ce în urmă cu câțiva ani era un fenomen rar, și anume proprietari care dețin 2,3 sau poate chiar 4 apartamente, acum este un fapt frecvent întâlnit.

2. Piața este consolidată și solvabilă.

Până aici e bine, piața e cu siguranță mai mult decât prietenoasă cu toți cei care au cumpărat de la dezvoltator până acum. Dar ce se întâmplă de aici încolo? Ce se întâmplă acum? Acum sunt soluții de investiții inteligente? Avem opțiuni reale de achiziții solide care sunt orientate spre o marjă de profit considerabilă? Răspunsul este surprinzător, DA! Încă există proiecte rezidențiale care au în componență studio-uri, garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere în Mamaia Nord, la prețuri foarte avantajoase! Mai mult decât atât, atunci când vorbim de dezvoltatori cu istoric de succes, cu siguranță riscurile când vine vorba de o achiziție făcută încă din stadiul de dezvoltare al proiectului, devin minimale spre inexistente. Un astfel de ansamblu este și Meraki Resort&SPA din Mamaia Nord. Poziționat strategic, exact la bulevard, orientat spre Marea Neagră, dar pe partea cu Lacul Siutghiol și Canalul Dunăre-Marea Neagră, pe un teren înalt de 13m, oferă priveliști panoramice superbe asupra marii și asupra întregii stațiuni. Situat între două vile, într-un cartier predominant de pensiuni, oferă, pe lângă intimitate și securitate, liniște și aer curat. Având vecinii deja definiți, nu se pot organiza lucrări în proximitatea imediată, astfel te vei putea bucura de tot confortul în vacanța ta la mare.

Citeste si:
Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, revenire de gală, cu o...
Festivalul Național de Muzică...

3. Prețuri atractive.

Cu prețuri începând de la 1.035 Euro/mp, pentru apartamente care se vor preda complet finisate, cu centrală pe gaz, aer condiționat și baie complet dotată, cumpărarea unei proprietăți într-un astfel de proiect este o investiție inteligentă. Dacă mai adăugăm și faptul că întregul ansamblu de trei blocuri deține și două piscine, zonă de SPA și sală de Fitness proprie, cu acces gratuit pentru toți proprietarii, pază și acces securizat, atunci achiziția unui apartament în acest complex reprezintă cea mai bună alegere.

Prețurile sunt : 54.900 Euro TVA inclus pentru un Studio și 59.900 Euro TVA Inclus pentru un apartament cu 2 camere și 75.900 Euro TVA inclus pentru un apartament cu 3 camere.

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.merakiresort.ro


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.