Lego are ceva pentru toată lumea: cu posibilitatea de a construi și de a te juca, de a construi și de a expune sau de a construi și a folosi, este o jucărie care antrenează mintea unui copil cu mult dincolo de primul moment de emoție când cutia a fost deschisă. Constant Lego lansează noi game sau seturi pentru a captiva persoane cu vârste cât mai variate, de la copii mici și până la adulți. Desigur, părinții apreciază Lego și pentru faptul că știu cât de benefic este pentru dezvoltarea minții, ajutând copiii să învețe să numere și să cunoască culorile, dar și să își dezvolte anumite abilități motorii și abilități de concentrare. Iată câteva seturi Lego pe care copilul tău le va iubi cu siguranță.

Lego City

Aceste seturi sunt printre cele mai bune și preferate de către cei mici pentru că sunt inspirate din viața reală. Le oferă posibilitatea de a se distra în timp ce asamblează diversele seturi, dar le oferă posibilitatea de a se juca cu elementele construite, în special datorită plăcilor de drum special realizate pentru vehiculele Lego. Ce este și mai fain la aceste seturi este că poți cumpăra plăcuțe extra pentru drum, iar cel mic își poate monta propriul oraș din aceste seturi. Cel mai important set este Lego City Community – Centrul orașului, iar ulterior puteți completa setul cu Lego City – Parc de skateboarding, Lego City – Secția de poliție, Lego City – Casa familiei și multe altele.

Lego Harry Potter

Dacă copilul tău este fan al seriei Harry Potter, cu atât mai mult aceste seturi Lego vor fi perfecte pentru el. Seturile sunt complexe, detaliate și sunt genul de seturi cu care copilul tău va vrea să se joace și chiar să le expună după ce le construiește. Este imposibil să nu recunoști elementele și scenele din film pe care aceste seturi le reprezintă. Printre cele mai apreciate seturi Lego Harry Potter se numără: Lego Harry Potter – Hogwarts Castle, Lego Harry Potter – Sala Mare Hogwarts, Lego Harry Potter – Coliba lui Hagrid sau Lego Harry Potter – Ascensiunea lui Voldemort.

Lego Star Wars

Seria Star Wars este foarte îndrăgită de adulți, fani ai filmelor Star Wars, dar și cei mici se pot bucura de aceste seturi complexe și complet ”din altă lume”. Cum filmele Star Wars au bucurat sute de mii de fani și continuă să o facă cu noua serie Mandalorian, Lego continuă să realizeze noi seturi inspirate din acestea. Puteți opta pentru următoarele seturi foarte apeciate: Lego Star Wars – Pachet de lupte Mandalorian, Lego Star Wars – Dificultăți pe Tatooine, Lego Star Wars – Casca de Stormtrooper, Lego Star Wars – Coliba lui Obi Wan, Lego Star Wars – The Child sau poate chiar Lego Star Wars – Millenium Falcon, care este o piesă obligatorie pentru fanii Star Wars, deși are un preț destul de piperat.

Lego Friends

Lego Friends sunt seturi create de către companie după ce au realizat că nu prea au seturi ce se adresează în mod special fetelor. Lego Friends este format din 5 personaje: Andrea, Olivia, Stephanie, Mia și Emma și cuprinde diverse scene din viața acestora în orașul Heartlake City. Iată câteva seturi Lego Friends pentru care poți opta: Lego Friends – Salonul de coafură din orașul Heartlake, Lego Friends – Autobuzul prieteniei, Lego Friends – Casa de modă a Emmei, Lego Friends – Mall-ul Heartlake City, Lego Friends – Spitalul orașului Heartlake sau Lego Friends – Clinica veterinară din Heartlake City.

Citeste si:
Patru pași esențiali în stimularea creativității copiilor
Patru pași esențiali în...

Lego Dots

Lego Dots este o adiție recentă a familiei Lego și este una fantastică: îmbină construitul cu utilul, cel mic putând să se bucure de cutii de jucării, organizatoare pentru birou, compartimente secrete sau chiar și brățări. Printre cele mai populare seturi lego Dots sunt: Lego Dots – Suport secret, Lego Dots – Organizator de birou, Lego Dots – Rame foto creative, Lego Dots – Stativ curcubeu pentru bijuteri, Lego Dots – Breloc, Lego Dots – Brățară energie creativă sau Lego Dots – Suport ananas pentru creioane.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2021 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.