Cu siguranță ai observat că de la începutul anului și până la momentul de față termenul de marketing online sau marketing digital s-a transformat într-un subiect fierbinte. Pandemia de COVID-19 a crescut radical importanța vizibilității online pentru un număr mare de site-uri, indiferent de nișa din care ele fac parte. Dacă ești în căutarea unor alternative viabile în ceea ce privește viitoarea carieră, iată de ce marketing-ul online este o alegere foarte inspirată precum și unde poți studia marketing online.

Despre marketing-ul online s-au scris volume. Mai mult, orice creator de conținut care are o idee despre ce presupune acest concept a scris măcar un material pe care ulterior l-a postat pe internet despre metode și practici ale marketing-ului online și astfel, informații legate de acest subiect există cu duiumul. Dar niciun mod de învățare nu se compară cu participarea la niște cursuri de specialitate, predate structurat și într-un mediu organizat.

În această perioadă foarte delicată din multe puncte de vedere, poți urma cursuri marketing online în cadrul DIGITAL MARKETING ACADEMY. Lecțiile se desfășoară online, live pe Skype, și au un preț promoțional, de doar 1.350 de lei în cazul înscrierii early bird (cu cel putin o saptamană înainte) sau la plata totală în avans. Ele se adresează persoanelor care vor să devină profesioniste în marketing-ul digital, dar încă sunt la început de drum sau au cunoștințe de un nivel intermediar. De asemenea, pot fi utile și celor care au un business într-un domeniu complet diferit, dar dețin un site și vor prin intermediul său să-și extindă afacerea.

Mai poți opta pentru cursuri SEO care să te ajute să te remarci mai ușor în mediul virtual și să profiți la maxim de tot ceea ce are de oferit internetul. Mai mult, oricare din aceste cursuri enumerate aici sunt acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației din România, iar la finalul lor participanții pot obține certificate din partea London Marketing Academy acreditate CPD.

Ce oportunități de carieră îți oferă studiul marketing-ului online?

Marketing-ul online acoperă o varietate de canale de comunicare, motiv pentru care îți oferă șansa să te specializezi în diferite domenii odată ce i-ai deprins bazele. De aceea, indiferent dacă ești o persoană creativă, care preferă o carieră care să-i pună imaginația la încercare sau care pune accent pe reguli și pattern-uri fixe, cu o gândire tehnică, dominată de logică, marketing-ul online este pentru tine!

Citeste si:
Prima zi din anul școlar 2023-2024. Aproximativ 2.700.000 de elevi...
Prima zi din anul școlar...

Acestea fiind spuse, iată câteva din căile pe care le poți apuca mai departe, odată ce ai studiat marketing online:


  • Specialist în optimizarea site-urilor

  • Administrator de conturi pe rețelele sociale

  • Analist date web

  • Creator de conținut

  • Strategist digital

  • Manager marketing online


Având la bază cunoștințele dobândite în cadrul cursurilor de marketing digital Rezistența Online, poți mai departe să devii un specialist in marketing online capabil de a genera lead-uri și de a populariza activitatea companiilor pentru care lucrezi, fiind în același timp generos remunerat pentru asta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Februarie 2021 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.