Indiferent că locuiești într-un apartament mic și ai nevoie de piese de mobilier care pot îndeplini mai multe roluri simultan sau tocmai te-ai mutat recent într-o locuință mai mare și ai mult spațiu la dispoziție pe care vrei să-l mobilezi, există câteva corpuri de mobilier ce sunt extrem de versatile. Piesele pe care ți le prezentăm în continuare pot fi introduse cu succes indiferent de stilul de design interior al camerei și îți vor fi de folos pentru mulți ani.

1. Fotoliu

Fotoliile pot fi așezate în sufragerie, lângă șemineu, în colțul de lectură, lângă bibliotecă, în dormitor, în hol, în dressing și în multe alte spații din casă. Așadar, acestea sunt piese de mobilier versatile, ce pot fi folosite în diferite scopuri. Găsești online diverse modele de fotolii din care poți alege.

2. Dulap cu sertare

Dormitorul este, probabil, camera în care cei mai mulți dintre noi s-ar gândi să așeze un dulap cu sertare. Însă această piesă de mobilier poate, de asemenea, fi pusă în hol și în zona de dining.

În loc să ții toate gecile, mănușile, căciulile și fularele împrăștiate prin casă, mai bine le păstrezi într-un dulap cu sertare pe care îl așezi în hol, astfel că toate articolele vor fi la îndemână ori de câte ori ai nevoie de ele. Această soluție nu doar că te va ajuta cu organizarea întregii locuinței, însă în acest fel te vei asigura că niciun membru al familiei nu iese pe ușă fără accesoriile ce-i vor ține de cald.

Așezat în zona de dining, dulapul cu sertare poate fi folosit pentru a păstra fețele de masă, tacâmurile, cănile și farfuriile. Organizezi o reuniune de familie sau o petrecere? Poți așeza câteva platouri cu aperitive pe acest dulap.

3. Taburet cu spațiu de depozitare

Un must pentru orice living, tabletul cu spațiu de depozitare poate fi folosit și ca măsuță de cafea, dar și pentru a păstra diferite obiecte ce nu vrei să fie lăsate la vedere. De asemenea, când te relaxezi la TV după o zi lungă de muncă, îți poți pune picioarele pe taburet și te poți bucura de confortul oferit de acest corp de mobilier.

Spațiul de depozitare te va ajuta să scapi de dezordinea din sufragerie, în timp ce transformi această încăpere într-una deosebit de organizată și primitoare. Păstrează în compartimentul taburetului pături, cuverturi, telecomenzi, reviste, cărți și alte obiecte ce îți aglomerează inutil camera.

Citeste si:
Cum alegi masa de bucătărie – 4 criterii
Cum alegi masa de bucătărie –...

Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.