Pentru că pui preț pe imaginea ta, trebuie să arăți impecabil, indiferent de anotimp. Una dintre grijile femeilor în sezonul rece este aceea de a alege încălțăminte confortabilă și călduroasă, dar care să arate și bine. Faptul că vremea este nefavorabilă nu trebuie să te împiedice să porți cele mai cool încălțări. Descoperă care sunt cele mai interesante perechi de încălțăminte pentru sezonul rece, pe care le poți asorta la ținutele de zi cu zi!

Botine elegante

Dacă preferi încălțămintea mai elegantă, chiar și atunci când temperaturile scad, ți se potrivesc de minune botinele. De pildă, dacă ai nevoie de ținute office, alege o pereche de botine, care să te scoată în evidență. Spre deosebire de ghete, botinele sunt mai elegante și au toc, motiv pentru care ținuta are un aer chic și feminin. Totuși, faptul că au toc nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește confortul. Un alt avantaj al botinelor este acela că se potrivesc atât cu fuste și rochii, cât și cu jeanșii și pantaloni de costum. Dacă nu vrei să dai greș, optează pentru botine în nuanțe de nude sau modele pe negru, care se potrivesc aproape cu orice.

Ghete îmblănite

Pentru zilele geroase de iarnă, ai nevoie de încălțăminte groasă și îmblănită. Din categoria încălțărilor pentru sezonul rece fac parte și ghetele căptușite cu blană naturală, artificială sau imitație de puf, care îți garantează confortul termic, la nivelul picioarelor. Ghetele pot avea toc sau o talpă joasă, utile atunci când trebuie să parcurgi distanțe mari, în fiecare zi. Acordă atenție și tălpii! Ghetele pentru iarnă trebuie să aibă o talpă cu striații, ca să nu aluneci pe gheață.
Găsești și ghete cu platformă sau modele în stil bocanc, similare cizmelor. Pune accent pe ghetele din piele care oferă rezistență, flexibilitate și confort.

Cizme peste genunchi

Nu poți intra în sezonul rece fără o pereche modernă de cizme, cele mai întâlnite încălțări pentru doamne și domnișoare. Din fericire, există o varietate de cizme de damă, din diferite materiale, lungi, scurte sau medii, cu toc sau fără și diferite sisteme de închidere.

Indiferent care sunt gusturile tale, îți poți găsi modelul ideal de cizme. Porți, îndeosebi, rochii sau fuste? Alege cizmele înalte, peste genunchi, care se potrivesc oricui. Dacă ești adepta pantalonilor, cizmele scurte sau 3/4 sunt variante pe care le poți lua în calcul.

Bocanci din piele

Pentru combinații îndrăznețe, din colecția de încălțări pentru iarnă ar trebui să facă parte și bocancii. Obții combinații interesante dacă-i porți cu pantaloni din piele, jeanși sau fuste, mai ales că găsești modele pentru toate gusturile.
În funcție de preferințele tale în materie de culori, găsești bocanci albi, negri, cu imprimeu sau în culori deschise, care vor întoarce toate privirile.

Citeste si:
Gecile pentru bărbați: 3 tendințe pentru sezonul rece
Gecile pentru bărbați: 3...

Pantofi Oxford

Pentru zilele reci de toamnă, ți se potrivesc și pantofii Oxford, extrem de populari în modă. În funcție de materialul din care sunt confecționați și de model, pantofii Oxford pot fi integrați în ținute casual sau în outfituri formale, pentru birou.
De pildă, pantofii Oxford din piele naturală sau metalizață merg de minune cu rochii și pantaloni din stofă sau catifea. Există și pantofi Oxford casual, pe care să-i porți la jeanși, astfel încât să te simți confortabil. În acest sezon, pune accent pe pantofii Oxford în combinație de alb și negru, extrem de practici.

În orice anotimp te-ai afla, pantofii sunt accesorii extrem de importante. Fie că vorbim despre ghete, cizme, botine sau bocanci, găsești încălțăminte damă pe epantofi.ro, cu ajutorul cărora să compui ținute călduroase și plăcute din punct de vedere estetic.

Citeste si:
De ce sunt ghetele și cizmele din piele mai bune și cum să ai grijă...
De ce sunt ghetele și cizmele...

Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Februarie 2021 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.