Fiecare femeie își dorește să țină pasul cu cele mai noi tendințe. Chiar și în sezonul rece poți fi o adevărată apariție, cu toate că va trebui să pui pe ține mai multe haine.

În materie de îmbrăcăminte pentru exterior, femeile au numeroase opțiuni în acest sezon. Se poartă ținutele confortabile, cât mai practice și cu influențe sport.

Iată care sunt câteva variante de îmbrăcăminte pentru exterior pe care femeile pot miza în acest sezon rece.

Geaca matlasată

Geaca matlasată rămâne una dintre alegerile preferate ale femeilor. Geaca matlasată poate fi purtată atât cu pantaloni, jeanși, dar și împreună cu fuste și rochii și tocmai datorită versatilității sale, cele mai multe femei optează pentru acest obiect vestimentar. În materie de culori, poți merge pe nuanțele clasice, dar în același timp este important să știi că anul acesta se poartă culorile puternice, electrizate.

Geaca polar

Geacă polar poate face parte din garderoba ta și o poți purta în multe feluri, mai ales când temperaturile încep să crească și ne apropiem de primăvară. Călduroasă, sport și cu aer tineresc, geaca polar este o alegere bună pentru femeile care obișnuiesc să poarte mai mult ținute sport.

Geaca cu glugă

Geaca cu glugă nu ar trebui să îți lipsească nici ție din dulap în acest sezon. Nu este doar extrem de practică, pentru că reușește să te apere de ploaie sau vânt, dar este și la modă. Geaca cu glugă este o combinație între îmbrăcămintea groasă de exterior și hanorac și este o alegere foarte bună atunci când vrei să obții un look lejer, relaxat.

Geaca softshell

Geacă softshell este ideală în sezonul rece pentru că te apară de apă și vânt și în același timp nu îți îngreunează sau limitează libertatea de mișcare. Geaca softshell este o alegere foarte bună pentru a fi purtată în timpul liber, la cumpărături sau în aer liber.

Geaca de piele

Dacă te numeri printre femeile care țin cont de ultimele tendințe și sunt la curent cu tot ce este nou, atunci o geacă din piele nu ar trebui să îți lipsească din garderoba ta în acest sezon. Geaca de piele se poartă în continuare și rămâne una dintre primele opțiuni la capitolul îmbrăcăminte de exterior, pentru femei. Poți alcătui cu o geacă de piele numeroase ținute, atât sport, cât și extrem de elegante. Regula de bază atunci când porți o geacă de piele este să ai atitudinea potrivită.

Citeste si:
Ghidul jachetelor de primăvară: Cele mai frumoase 20 de modele cu...
Ghidul jachetelor de...

Pentru a avea mereu la îndemână cele mai bune variante de haine pentru exterior, ideal ar fi să nu te rezumi doar la un singur model de geacă. Găsește modele în magazinul Bolf. Încearcă să alegi mai multe modele diferite pe care să le poți purta în funcție de ocazie, vreme de afară sau să le poți asorta cu ușurință hainelor pe care urmează să le îmbraci. Ține cont că, foarte important atunci când îți alegi îmbrăcămintea pentru exterior, este materialul din care aceasta este confecționată. Pentru sezonul rece, optează pentru piese vestimentare realizate din materiale impermeabile, bine finisate, rezistente la vânt și ploaie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Ianuarie 2021 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.