Bucuria de a fi alaturi de cei dragi, de a oferi si primi cadouri, masa plina cu bucate traditionale si miros de brad - iata ingredientele necesare pentru un Craciun ca la carte. Chiar daca anul acesta sarbatorile vor fi putin diferite, din cauza contextului pandemiei, magia Craciunului nu trebuie sa se risipeasca. Tocmai de aceea, trebuie sa ne asiguram din timp ca vom gasi cadourile potrivite pentru cei dragi. FineStore.ro este locul unde ar trebui sa cautati, pentru ca un cos cadou este un dar inspirat si bine-venit, indiferent cui am alege sa il daruim.

Fa-ti aprovizionarea online si scapa de mersul prin magazine

Cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice vine cu o oferta mai mult decat generoasa de produse. De la vinuri autohtone, pana la bauturi venite de peste mari si tari si pana la brand-uri precum Vertigo, Dictador, Mozart, San Martino si multe altele, toate au preturi mai bune decat in magazine. In sectiunea Cosuri Cadou, gasiti o multime de idei de cadouri, numai bune de asezat sub brad. Daca inca nu v-am convins sa renuntati la shopping-ul clasic in favoarea celui online, va mai spunem ca produsele ajung la voi in una-doua zile lucratoare, iar livrarea este gratuita, pentru comenzile ce depasesc 199 de lei.

Cadoul perfect pentru o femeie speciala

O experienta senzoriala va fi un dar deosebit cu un cos cadou pentru ea, cu gusturi fine si arome delicate ce nu pot fi completate decat de o sticla de sampanie Moet; pralinele si trufele de ciocolata, ceaiul, terina de rata, toate ambalate intr-un cufar elegant din lemn si legat cu panglica de matase vor rasfata simturile celei care are norocul sa gaseasca sub brad un astfel de cadou.

Darul cel mai inspirat pentru un barbat

Pentru un barbat care apreciaza lucrurile clasice, dar de calitate, cosul Master Jack poate fi o idee de cadou extrem de potrivita. Sticla de whisky Jack Daniel’s, impreuna cu cele doua pahare, este ideala pentru serile in care are nevoie de relaxare si de o bautura buna. Cafeaua pentru diminetile pline de energie, ceaiul pentru dupa-amiezile cand isi doreste relaxare si liniste, impreuna cu trufele si pralinele de ciocolata, toate ambalate intr-o cutie gri, simpla si eleganta, fac din acest cadou un dar inspirat si complet.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Decembrie 2020 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.