Inca putin pana la startul zilelor magice de la finalul anului. Daca te-ai hotarat sa mergi in acest an de Revelion la munte, noi iti vom arata cam cum trebuie sa arate lista de pregatiri. Chiar daca sfarsitul de an 2020 este unul atipic, din cauza pandemiei de coronavirus, artificiile de Anul Nou vor lumina si de aceasta data cerul, la trecerea dintre ani, daca vei respecta restrictiile impuse de autoritati. Cat despre pregatirie pentru o petrecere de Revelion in statiunile montane, iata cum trebuie sa te pregatesti:

Cazare la munte pentru Anul Nou 2021

Cauti pentru acest Revelion la munte cazare la cele mai bune conditii? Click pe linkul anterior si grabeste-te sa prinzi cele mai bune oferte pentru vacanta de iarna din acest sfarsit de an. Cele mai bune cazari la munte de Revelion sunt vanate de toti, asadar, fa-ti timp sa studiezi cu atentie lista cu oferte, alegand apoi cea mai buna solutie pentru zilele dintre ani.

Tine cont de numarul de apropiati cu care mergi de Revelion la munte, zilele pe care le petreceti in aceasta vacanta de iarna, actvitatile pe care doriti sa le realizati in aceste zile magice, dar si a spatiului disponibil pentru desfasurarea acestora.

ATENTIE: In acest an, din cauza restrictiilor sociale cauzate de pandemie, numarul celor din grupul tau de Revelion trebuie sa fie restrictionat. Tine cont de recomandarile autoritatilor, pentru a evita astfel eventualele neplaceri, cauzate de nerespectarea acestora.

Transportul pentru un Revelion la munte

Daca vrei sa petreci Anul Nou la munte in acest an, optiunile pe care le ai la dispozitie la final de 2020 plaseaza autoturismele personale in topul solutiilor, privind mijloacele de transport in vacanta de Revelion.

In conditiile in care criza sanitara actuala determina masuri de distantare sociala, chiar si in mijloacele de transport in comun pe distante mari (trenuri sau autocare), masinile mici reprezinta cea mai sigura si comoda varianta pentru aceasta iarna.

De ce nu si “rapida”? Pentru ca nu sunteti singurii care in acest an opteaza pentru aceasta varianta, asadar, pregatiti-va pentru ambuteiaje in trafic, sau ganditi-va la solutii ce pot minimiza pe cat de mult posibil timpii petrecuti pe drum, pana la destinatia aleasa in acest an de voi.

Cumparaturile pentru un Revelion la munte

Avantajul unei petreceri de Revelion la munte, cu masa festiva, cazare si alte activitati incluse, consta in faptul ca tu si prietenii tai sunteti scutiti de cheltuielile specifice. Asadar, daca in acest an ati hotarat sa mergeti, totusi, la o locatie pregatita sa ofere conditii de top chiar si in pandemie, cumparaturile pentru Revelion ies din ecuatie.

Citeste si:
Crăciunul românilor în numere
Crăciunul românilor în numere

Click pe link-ul de mai sus pentru a vedea care sunt principalele oferte din acest an, astfel incat sa poti prinde o vacanta pentru tine si toti ce dragi, odata cu vacanta de iarna din 2020. Ofertele din acest an pentru vacanta de Revelion la munte vin cu o multime de surprize! Grabeste-te sa le prinzi!


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Decembrie 2020 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.