În noua realitate digitală, mai ales în contextul actual pandemic, relaţiile începute printr-o conversaţie din spatele ecranului au devenit firești. Dacă înainte, cineva cunoștea pe altcineva sau o rudă își asuma rolul de Cupidon, în 2020, exponenții generației „millennials”, din care cel mai probabil faci şi tu parte, au auzit doar din povești de aceste cupluri „intermediate” și formate datorită unor terțe persoane. Astăzi, cu un simplu „add” sau „swipe right”, lucrurile se simplifică semnificativ, opțiunile par variate, iar probabilitatea de a-ți întâlni alesul pe o aplicație de dating este ridicată.

Și dacă ești pe cale să dai online-ul pe offline și să ieși la o întâlnire, iată câteva sfaturi de care să ții cont pentru a nu da greș, mai ales dacă acea persoană nu îți este deloc indiferentă.

Grija pentru detalii

Nu, nu trebuie să fii ca o păpușă despachetată pentru a face o impresie bună, dar nu subestima capacitatea de fini observatori a bărbaților. În fond, și ei au fost crescuți de o mamă sau o bunică, poate și două-trei mătuși de modă veche. O manichiură impecabilă, tocuri curățate, o mască aplicată corect, un machiaj discret: toate acestea contează mai mult decât ai putea crede! Ai grijă și la ținută, nu uita să o calci, dacă e vorba de un material șifonabil, și nu îți lua pe tine rochia cu imprimeuri florale, perfectă pentru lunile de vară, căci suntem deja în octombrie. O pălărie, un model inspirat de ceasuri de dama Michael Kors, o pereche de cercei maxi îți vor da un farmec aparte, iar el nu va putea rezista șarmului tău.

Încrederea în sine

Fără doar și poate, încrederea în tine e cel mai important accesoriu. Orice interlocutor va fi plăcut surprins să vadă că avatarul tău coincide cu o persoană optimistă, încrezătoare în propriile-i forțe, zâmbitoare și plină de mister. Chiar dacă ai avut, ca oricare altă domnișoară, și eșecuri amoroase, dezamăgiri și experiențe neplăcute, nu te canaliza pe aceste aspecte. Cel mai probabil, va vrea să o ia la fugă dacă tu vei începe să povestești de foștii iubiți, traumele din adolescență când aveai acnee și forme nedefinite și demisiile de la job. Mai bine i-ai povesti despre pasiunile tale, valorile și principiile de la care nu faci rabat, întâmplări amuzante. Nu crezi că ar fi mai indicat?

Subiecte de discuții

Dacă deja ați stat de vorbă pe Tinder sau la telefon, firesc ar fi să puteți relua cu lejeritate ceea ce ați început să discutați, însă nu e o regulă. De cele mai multe ori, aceasta e cea mai comună capcană: interlocutorii care socializează virtual au așteptări nerealiste, iar lumea reală e mult mai dură decât basmele cu cenușărese și frumoase adormite în păduri. E drept, e un defect pe care mai toate femeile îl au, însă nu încerca să monopolizezi conversația, să fii tu cea care le știe pe toate, nu îl întrerupe în timp ce îți povestește ceva și, mai ales, fii o bună ascultătoare.

Citeste si:
Raluca Tănase, despre infidelitatea foștilor parteneri: „Așa au...
Raluca Tănase, despre...

În rest, nu te dezvălui cu totul, chiar și la nivel verbal, și lasă o urmă de mister în comportamentul tău. Cu cât vei fi mai interesantă, cu atât curiozitatea lui față de tine va atinge un nivel ridicat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Octombrie 2020 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.