Aniversarile se numara printre cele mai importante momente pe care le petreceti in cuplu. Ele va apropie si mai mult, va arata ca ati mai petrecut un an frumos impreuna si ca ati pus baze solide pentru relatia voastra. Fiecare aniversare este importanta in felul ei, asa ca merita sa o sarbatoriti cum se cuvine, ca sa va puteti aminti cu drag peste ani.

Cu trecerea timpului, cadourile pe care le faci cu ocazia aniversarii sunt tot mai complicat de ales. Fie ca este prima voastra aniversare si vrei ca totul sa fie perfect, fie sunteti un cuplu cu experienta si cauti ideile potrivite, iata cu ce-ti poti impresiona jumatatea anul acesta. Am facut o lista a celor mai frumoase idei de cadouri pe care sa i le oferi celui drag la aniversarea voastra.

Bijuterie sau ceas

Daca vrei sa nu dai gres si sa iei un cadou pe care-l va putea purta ani la randul, o bijuterie sau un ceas sunt idei mai mult decat potrivite. Daca este o fire sportiva, poti sa imbini utilul cu placutul si sa-i iei bratara fitness pe care si-o dorea de mult timp. Daca stii ca-si doreste un ceas elegant, alege-l pe acela care s-ar potrivi atat la intalnirile business, cat si si la plimbarile voastre, atunci cand va imbracati casual.

Obiecte personalizate

Pentru o supriza cu adevarat planificata, poti sa te orientezi catre obiecte si chestii personalizate, care sa-i arate jumatatii tale cat de mult o apreciezi. Poate fi un mesaj cu cateva cuvinte de dragoste sau unul care este important pentru voi doi. Daca nu te-ai hotarat, alege un proverb cu una dintre valorile in care credeti voi - intelegere, empatie, curiozitate sau orice altceva ti se pare potrivit.

O zi de relaxare la spa sau la masaj

Zilele parca sunt din ce in ce mai scurte si problemele apar necontenit, dar de ziua voastra meritati sa va relaxati si sa va deconectati complet. De ce sa nu va rasfatati cu o zi doar pentru voi la spa sau la masaj? Veti iesi de acolo ca niste oameni noi, cu multa energie si cu o amintire placuta. Poate veti mai repeta experienta peste cateva luni, cine stie?

O zi la tenis

Cum ar fi sa aveti o zi plina de adrenalina, de rasete, de energie si de voie buna doar pentru voi? Probabil ca ar fi minunat. Puteti face toate acestea in timp ce jucati tenis in costumele voastre albe. Plus, vor iesi niste super poze pe care le veti pastra drept amintiri.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

O vacanta romantica

Desi este un cadou mai extravagant si poate mai iesit din comun, o vacanta v-ar ajuta sa va reconectati si sa petreceti mai mult timp impreuna. Fie ca este un city break in tara sau intr-un cosmopolit oras european, o vacanta este un cadou potrivit pentru aniversare, mai ales daca sarbatoriti o cifra rotunda, cum ar fi 5, 10 sau 15 ani.

Alegerea cadoului potrivit este o sarcina deopotriva placuta si solicitanta, dar daca o planifici din timp si asculti cu atentie ce-si doreste jumatatea ta, poti sa-i faci un cadou impresionant.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.