Pentru că ai lângă tine o luptătoare, arată-i fiicei tale cât de mult o apreciezi și cât de mândră ești de ea pentru că a terminat sesiunea cu bine, pentru că a fost disciplinată și a participat la toate cursurile online, pentru că nu s-a plâns că are de finalizat o grămadă de proiecte. Dragostea nu are nevoie de nicio dovadă, dar e bine să le reamintim celor pe care îi iubim cât de mult contează pentru noi. Și pentru că mai bine o știi lângă tine în siguranță decât să o lași câteva zile la mare în contextul actual, în acest articol venim cu câteva recomandări de cadouri.

Un ceas de mână

Dacă sunteți apropiate, cu siguranță îi cunoști gusturile și stilul vestimentar adoptat. Dacă îi place mereu să se accesorizeze și, ca orice domnișoară, acordă o atenție deosebită detaliilor, atunci poți alege un model de ceasuri de mana potrivit cu personalitatea ei și felul de a fi. Dacă e adepta rochiilor și a stilului elegant, alege un model de ceas cu brățară care poate fi confundat cu ușurință cu o bijuterie. Dacă, dimpotrivă, indiferent de eveniment, nu renunță la adidași și la hainele sport, alege un ceas care se potrivește acestui stil.

Parfumul preferat

Oricâte parfumuri ar avea o fată, niciodată nu sunt suficiente. Dacă fiica ta are unul preferat, iar sticluța începe să se golească, atunci nu ai cum să dai greș cu alegerea lui. Dacă e Balanță sau Fecioară, atunci poți să i-l oferi chiar de ziua ei, observație valabilă și în cazul celorlaltor recomandări. Dacă nu e pretențioasă și are o colecție de parfumuri accesibile, e timpul să îi iei unul rafinat, cu arome florale, potrivite pentru vară.

Un zbor cu balonul cu aer cald

Dacă fiica îți seamănă și e mereu curioasă și dornică să încerce lucruri noi, având un spirit de aventură înnăscut, atunci poți miza pe un cadou neconvențional, cum ar fi un zbor cu balonul cu aer cald. Dacă acum câțiva ani o asemenea experiență era un adevărat lux, astăzi oferta este una variată, iar prețul, unul accesibil. În plus, dacă tot nu veți pleca în vacanță, un asemenea cadou va echilibra cumva balanța.

O pereche de ochelari de soare

Chiar dacă are mai multe perechi, o pereche de ochelari de soare de calitate, cu filtru UV, sunt mai mult decât bineveniți. Cumpără-i un model actual, care să poată fi adaptat mai multor ținute. Totodată, chiar dacă are un ten perfect și poate nu consideră necesar să folosească cremă de față, explică-i, dacă este necesar, cât de utilă este aplicarea unei creme de protecție solară, mai ales dacă îi place să petreacă mult timp în aer liber.

Citeste si:
Suma medie pe care românii o cheltuie anual pe cadouri
Suma medie pe care românii o...

După o perioadă delicată, în care nu i-a fost deloc ușor să stea departe de colegi și de prietene, răsfață-ți fiica și reamintește-i cât de mult ții la ea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Septembrie 2020 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.