Dacă aștepți noul an școlar cu bucurie și speranță ești în bună companie - cu toții, părinți sau nu, avem nevoie de o reîntoarcere la normalitate și așteptăm cu rerăbdare să auzim din nou jocul și larma din curtea scolii.

Moda este pregătită pentru un nou început și DEICHMANN a pregătit o selecție jucăușă și comodă de încălțăminte cu 30% REDUCERE pentru a păși cu incredere în noul an școlar. Cuvântul cheie: lejeritate și versatilitate. Iată modelele perfecte pentru școală, joacă și timp liber care îi vor cuceri inclusiv pe cei mari. Grăbește-te, reducerea este valabilă în magazine și online shop până pe 17 septembrie!

Cartoons addict - Universul personajelor preferate transpus în modele de sneakers cu scai sunt cel mai bun motiv pentru a-l convinge pe cel mic să se trezească devreme și să ducă lumea poveștilor în sala de clasă. Cel mai bun cadou al sezonului începe cu pantofii pe care să îi iubească!

Mini fashionista: i-am așteptat tot anul și acum snekers în varianta “Mini me” sunt în sfarșit aici pentru a compune cele mai cool ținute asortate pentru toată familia! Ieșirile voastre în parc nu vor trece neremarcate, mai ales că modelele selectate sunt realizate din materiale ușoare, dar rezistente, pentru zile de toamnă fără griji.

Indoor fun - încăltămintea pentru interior aduce un plus de bucurie celor mai mici membri ai familiei. Descoperă variantele jucăușe de design și alege-ți preferatele!

Descoperă întreaga colecție DEICHMANN în magazine si online, pe deichmann.com/RO


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Septembrie 2020 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.