Pentru că la nivel internațional Ziua Tatălui se apropie, brand-ul suedez de skin-tech FOREO a venit în ajutor cu cea mai înaltă inovație tehnologică în materie de frumusețe pentru toți bărbații care merită o îngrijire aparte a tenului.

La fel cum costumele sunt adaptate unui fizic musculos, și ceasurile completează stilul și îi oferă noțiunea timpului, așa și device-urile FOREO sunt alegerea perfectă pentru esențialul de îngrijire al bărbaților și taților – și toate functionează la o apăsare de buton!

Toate au un design suedez super cool, iar fiecare dintre aceste opțiuni de cadou va oferi touch-ul final de pe raftul din baia tatălui sau iubitului în materie de îngrijire.

LUNA 3 MEN

Folosit ca parte a rutinei de curățare zilnică FOREO LUNA 3 MEN, folosește pulsațiile T-Sonic pentru a oferi o curățare mult mai profundă, eliminând 99.5% din murdărie, sebum și celule moarte, oferind o piele catifelată care ajută ca lamele de ras să dureze până la 2x mai mult. Arată destul de suav!

LUNA go for MEN

LUNA go for MEN îndeplinește rutina de curățare profundă pentru stilul tău de viață ocupat. Dimensiunea sa compactă și tehnologia T-Sonic facilitează o rutină completă de îngrijire a pielii și pregătește pielea pentru bărbierit ori de câte ori doriți, chiar dacă vă aflați între întâlniri, în călătoriile în scop de muncă sau la prezentări de modă.

IRIS

Special conceput pentru masajul ochilor și oftalmologic aprobat, IRIS, utilizează tehnologia T-Sonic alternativă pentru a reduce semnele vizibile ale cearcănelor și pungilor de sub ochi-perfect pentru acel runway look!

IRIS îmbunătățește în mod dramatic absorbția și eficacitatea cremei de ochi preferate sau a serului.

Descoperă produsele de îngrijire potrivite pentru bărbați pe www.foreo.com


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.