Perioada de izolare impusă în ultimele luni a însemnat pentru mulți, printre altele, lucru de domiciliu, dar și școală de acasă. Iar când toți membri familiei fac asta simultan, a ieșit în evidență și nevoia unor achiziții utile pentru casă și locuitorii ei.

Unii dintre noi am făcut upgrade la abonamentul de internet – din nevoia de a avea o rețea funcțională când sunt cu toții conectați, sau abonamente la servicii de streaming de filme online și seriale. Mulți alții dintre noi, însă, ne-am văzut în situația de a face și alte achiziții – pentru a ne putea desfășura activitatea profesională și personală în armonie. Aceste lucruri însă vor fi utile în permanență acasă, fie că ne aflăm în izolare sau nu.

Un set de căști cu microfon

Conferințe, videoconferințe, call-uri sau pur și simplu nevoia unei deconectări de tot ceea ce se întâmplă în jur. Chiar dacă putem utiliza căștile telefonului mobil, o performanță mai bună va fi întotdeauna binevenită. În plus, sunt utile și pentru viața de birou, în cazul în care obișnuiești să asculți muzica preferată atunci când lucrezi.

O imprimantă

Imprimantele au câștigat multă popularitate în ultimul timp, pentru că și-au dovedit utilitatea dincolo de printarea documentelor, care se realiza, de regulă, de la birou sau în centre publice. Ideale și pentru școala de acasă și diverse activități recreativ - educative, imprimantele reprezintă o achiziție de făcut pentru orice locuință și familie.

Cum îți alegi imprimanta pentru acasă?

Un bun criteriu pentru alegerea unei imprimante potrivite este să te uiți la nevoile pe care le ai de la acest dispozitiv și să cauți acel model care reușește să le satisfacă, echilibrat, pe toate.

Fie că vorbim despre printarea documentelor la o calitate mai bună și cu o viteză optimă sau capacitatea de a imprima și fotografii, costurile de achiziție și de exploatare vor decide întotdeauna achiziția pe care să o realizezi.

Citeste si:
Statele Unite „nu vor permite” Chinei să izoleze Taiwanul, afirmă...
Statele Unite „nu vor...

Gama PIXMA G, de la Canon, reușește să bifeze toate aceste nevoi: imprimare ușoară și de calitate, la costuri reduse. Rezervoarele de cerneală orientate frontal permit monitorizarea nivelurilor de cerneală și pot fi reîncărcate uşor şi rapid atunci când este necesar. Totodată, ele pot fi utilizate și pentru imprimarea fotografiilor, ceea ce înseamnă momente speciale alături de cei dragi, cu alegerea imaginilor pe care să le printați și adăugați în albume. Nu în ultimul rând, Canon oferă o garanție extinsă de 3 ani, cu 2 ani mai mult decât în mod uzual, atât pentru această serie - PIXMA G, cât și pentru MAXIFY. Mai multe detalii despre promoție se regăsesc aici.

Un scaun confortabil și sănătos, pentru zona de lucru

Nu spunem „un scaun de birou”, pentru că poate unii dintre voi vă doriți să vă detașați de acest termen când sunteți acasă. De aceea, am găsit mai potrivit termenul de „zona de lucru”. Ce ar trebui să aibă un scaun confortabil și sănătos, potrivit acesteia?

Citeste si:
Jorge, în scaun cu rotile la aeroport. Fostul Faimos s-a întors de...
Jorge, în scaun cu rotile la...

Specialiștii asociază noțiunea de confortabil și sănătos cu un șezut suficient de mare încât să permită mișcări lejere, cu câțiva centimetri mai mare decât amprenta lăsată de șolduri și coapse. Totodată, pernele acestuia trebuie să fie suficient de moale pentru a petrece un timp îndelungat pe el.

De asemenea, este important ca scaunul să poată fi apropiat de masa de lucru, pentru a permite o poziție cât mai dreaptă a spatelui. De multe ori, datorită picioarelor scaunului, acest lucru este imposibil, motiv pentru care este bine să efectuați câteva măsurători, înainte de a face o astfel de achiziție, pentru zona de lucru de acasă.

Un mic artificiu pentru cei care caută un scaun confortabil, dar nu vor să achiziționeze unul de birou.

Pentru unii dintre noi, un scaun „office” nu se potrivește locuinței, neavând o zonă de lucru definită. În acest context, pot fi achiziționate scaune simple, accesorizate cu perne dedicate - care să facă zona șezutului și spătarul mai confortabile. Acestea se găsesc într-o multitudine de modele și culori, pot fi asortate și cu draperiile și vor fi un bun prilej pentru a da o notă „cosy” întregii locuințe.

Citeste si:
Șefănescu speră ca Dragnea să iasă curând din pușcărie: „E timpul...
Șefănescu speră ca Dragnea să...

Tu ce achiziții ai făcut în această perioadă, care îți vor folosi și pe viitor?


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.